Τελευταία νέα
Προεδρικό Μέγαρο: Πηγαδάκια για τις εκλογές, συζήτηση για τα γλυπτά, τις ηχηρές απουσίες και τον αθλητισμό Η Σαουδική Αραβία έπληξε στόχους των Χούθι στην Υεμένη Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Κάνγκουα φέρνει χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα – Η Χαποέλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης Τραμπ: «Μιλάμε με το Ιράν, αλλά ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη για συμφωνία» Δεξίωση στο Προεδρικό: Τα πηγαδάκια των αρχηγών, οι απουσίες και τα χαμόγελα ΣΥΡΙΖΑ για εισαγγελική πρόταση Τριαντόπουλου: «Το μπάζωμα στα Τέμπη έγινε κατ’ εντολή Μητσοτάκη» Γαλλία: Τη συνδρομή του στρατού ζητά ο Μακρόν για τα πύρινα μέτωπα – Νέες εκκενώσεις κοντά στο Μπορντό [εικόνες-βίντεο] Αποκατάσταση Δημοκρατίας: Εντός του Προεδρικού Μεγάρου λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δίνουν το «παρών» Ασπρόπυργος – έκρηξη: “Πολύ πιθανό ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης έκτασης” Προεδρικό Μέγαρο: Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών, η δασκάλα των Φουρνά και ο πιλότος του F-16 στους τιμητικά προσκεκλημένους Άνοιξαν οι ουρανοί στην Επίδαυρο: Διακόπηκε η παράσταση «Ειρήνη» στο αρχαίο θέατρο Ρένα Δούρου: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση»
Moneypress.gr

INTRACOM DEFENSE: Διπλή διάκριση στα Βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

Με δύο σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η INTRACOM DEFENSE (IDE) κατά την Τελετή Απονομής των Βραβείων-Θεσμός του Ελληνικού Επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026», που διοργάνωσε η Direction Business Network για 11η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026.
Η INTRACOM DEFENSE απέσπασε το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» στην κατηγορία Αμυντικά Ηλεκτρονικά Συστήματα, με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα για το 2024. Επιπλέον, τιμήθηκε με το βραβείο “Greek Business Champion”, καθώς ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση μεγαλύτερη του 20% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Chief Commercial Officer της IDE, κ. Ευστάθιος Καραγιάννης, ο οποίος δήλωσε:
«Οι διακρίσεις της INTRACOM DEFENSE ως Πρωταγωνιστής Κλάδου στα Αμυντικά Ηλεκτρονικά Συστήματα και ως Greek Business Champion αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς και επιβεβαιώνουν τη διαρκή προσήλωσή μας στην ανάπτυξη και παραγωγή προηγμένων, αξιόπιστων αμυντικών συστημάτων. Στην IDE επενδύουμε συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη, στις παραγωγικές μας υποδομές και, κυρίως, στους ανθρώπους μας, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας για την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής, που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας σε διεθνές επίπεδο, δημιουργώντας αξία για το εθνικό οικοσύστημα καινοτομίας».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Παύλος Μαρινάκης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Θάνος Πλεύρης, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, καθώς και κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτείας, της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ο θεσμός, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, επιβραβεύει επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την εξωστρέφεια και τις οικονομικές τους επιδόσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...