Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ.: «Η Παιδεία δεν είναι κόστος, είναι επένδυση στο μέλλον» Σκάνδαλο «Dubai Bank»: Πώς εξαρθρώθηκε η «τράπεζα» που ξέπλενε τα δισεκατομμύρια των καρτέλ της κοκαΐνης ΕΛ.Α.Σ.: “Άφαντη η Παιδεία από την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ”- Οι προτάσεις για σχολεία και εκπαιδευτικούς «Χρυσή Μπάλα» – Όλες οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του France Football 2026 – Ξανά υποψήφιος ο Μέσι Frenzee: Ακούστε το «Jack of All Trades», το δεύτερο single από το «Runnin’ Amok» Κυψέλη: Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία του βρέφους ο 43χρονος και η 38χρονη – Στη φυλακή και ο 26χρονος Ιράν: Καταρρίφθηκαν υποβρύχιο και εναέριο drone των ΗΠΑ μέσα και πάνω από τα Στενά του Ορμούζ Γεωργιάδης: Κατάντια η αίτηση του Πολάκη για ανάσυρση της δικογραφίας – «Α ρε Παύλο, κρίμα» ΕΛ.Α.Σ για φάρμακα κατ’ οίκον: «Το ερώτημα δεν είναι αν φτάνουν. Είναι πότε, σε τι κατάσταση, και σε πόσους» Νέες διευκρινίσεις από το Ισραήλ: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» θα έχει ελληνικό πηγαίο κώδικα Φ. Κουτεντάκης (ΕΛ.Α.Σ) : «Από πού θα έρθει η ανάπτυξη που υπόσχεται ο Μητσοτάκης;» O Δημήτρης Καλιαμπάκος στην «Εφ.Συν.»: «Μακάρι να μπορούσα να πω στους κατοίκους ότι δεν κινδυνεύουν»
Efsyn.gr

Βολές Πολάκη σε Μαμουλάκη και Παναγιωτόπουλο: «Γιατί δεν παραιτείστε;»

Να παραδώσουν τη βουλευτική έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον Χάρη Μαμουλάκη και τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.
Ο υποψήφιος πρόεδρος για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -ο οποίος βλέπει δεκάδες στελέχη του να αποχωρούν από το κόμμα και οι βουλευτές του να παραιτούνται- υπονοεί πως οι δύο προαναφερθέντες βουλευτές δεν παραχωρούν τις έδρες τους καθώς οι επιλαχόντες αποτελούν πρόσωπα φιλικά προς τον ίδιο.
Η ανάρτηση Πολάκη:
«Χαρη Μαμουλακη αφου διαλεγεις να στηριξεις την ΕΛΑΣ ,γιατι δεν παραιτεισαι;
Μηπως γιατι θα παρει την εδρα σου ο Σωκρατης Βαρδακης που θα στηριξει εμενα;
Ανδρεα Παναγιωτοπουλε γιατι δεν κανεις και συ το ιδιο ;
Μηπως γιατι τη θεση σου θα την παρει ο Κυριακοπουλος ο Γιωργος;
Σταματω εδω ,γιατι αυτα τα ρεπορταζ οπως στις φωτο1-2 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι αληθεια!!!
Ειναι σαφες πως «καποιοι» ξερουν με ποιον επικεφαλης ο ΣΥΡΙΖΑ και θα υπαρξει και θα δυναμωσει ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ!!»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...