Τελευταία νέα
Μαρκόπουλος: Παίζω στοίχημα ότι η πρώτη κάλπη θα δώσει αυτοδυναμία στη ΝΔ Βαρτζόπουλος: Να διερευνηθεί η λειτουργία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα – Γιατί εμπλέκονται μόνο βουλευτές της ΝΔ Γερουλάνος: Η δυσλεξία στο σχολείο, η γνωριμία με τον ΓΑΠ και ο ξάδερφος Σαμαράς Πέθανε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Νάκυ Αγάθου Επεισόδια σε ορκωμοσία στο ΑΠΘ: Συγγενείς έμειναν εκτός επειδή δεν είχαν πρόσκληση – «Δεν έχετε ψυχή;» ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται και παραδίδει την έδρα του ο Βασίλης Κόκκαλης Ο Βασίλης Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραδίδει την έδρα Παραιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Κόκκαλης – Παραδίδει την έδρα του Μυρτώ Κοροβέση: Δεν μου ήταν ευχάριστη η εικόνα του Κασσελάκη να παίζει τένις με τον Γεωργιάδη Λέκκας για τις ρωγμές στην Κυψέλη: «Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση» – Ποιες είναι αιτίες του φαινομένου Τσιάρας για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: “Δεν θέλω να πιστεύω ότι παίζει κομματικό παιχνίδι” Κόντρα Καμπαγιάννη – Άδωνη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φελλός υπουργός» – «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»
Efsyn.gr

Ολυμπιακός: Αναμονή για Τζολάκη, «χτυπάει» τον Οσο

Την επόμενη -αυξημένη- πρόταση της Χαλ, που αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ, ή κάποιων άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται για τον βασικό του γκολκίπερ Κωσταντή Τζολάκη περιμένει ο Ολυμπιακός, για να εκτιμήσει τι τον συμφέρει να κάνει.
Παράλληλα τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Ισπανού εξτρέμ, Ζοέλ Ρόκα, ο οποίος θα υπογράψει για 5 χρόνια και από μέρα σε μέρα θα πετάξει στην Ολλανδία για να ενταχθεί στην προετοιμασία. Επίσης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ζάνκτ Πάουλι για την απόκτηση του Ελληνα δεξιού μπακ Μανώλη Σάλιακα. Για τη θέση του αριστερού μπακ, ώστε να μπορέσει ο Ορτέγκα να παραχωρηθεί στη Ρίβερ Πλέιτ και να ανοίξει μια θέση ξένου, πρώτος στόχος είναι ο 23χρονος Χοακίν Μαρτίνες Γκάουνα, πιο γνωστός ως Οσο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους προς τη Σεβίλη κοντά στα 7.000.000 ευρώ συν πολύ υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης. Το σημαντικό είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μεταγραφεί στους Πειραιώτες.
Στο μεταξύ σήμερα (19.30, CS) η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα δώσει το τρίτο φιλικό προετοιμασίας, αφού θα αντιμετωπίσει τη Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ αύριο (16.30) θα παίξει με τον Άγιαξ.
Είναι προφανές ότι από αυτά τα ματς ο Βάσκος τεχνικός περιμένει περισσότερα, αφού έχουν περάσει μέρες από το ξεκίνημα και πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει τη λογική των δύο ενδεκάδων (μία σε κάθε ημίχρονο) αλλά θα μοιράσει τους παίκτες στα δύο ματς, ώστε να δει τον κάθε παίκτη περισσότερη ώρα και να αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Λογικά θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο νεοαποκτηθείς Ζότα Σίλβα, ο οποίος επέστρεψε μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...