Τελευταία νέα
Την κλείδωσαν και έφυγαν – Απίστευτη περιπέτεια 26χρονης στον ΕΟΠΥΥ Καλαμαριάς Σκέρτσος: Ας γίνουμε όλοι και όλες πρεσβευτές ασφαλούς οδήγησης Τσουκαλάς για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Η κυβέρνηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές Φωτιά στο Κόμιτο Καρύστου – Επιχειρούν πέντε εναέρια μέσα Εκτεθειμένη η ευρωζώνη από μια διόρθωση στην αγορά τεχνητής νοημοσύνης Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται – Δεν υπήρξε επικοινωνία με το ελικοδρόμιο Μητσοτάκης: Η μείωση του δημόσιου χρέους είναι εθνικό καθήκον Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια» Το ΙΝΑΤ συνεχίζει την αναδημοσίευση των αναλύσεών του με το πλαίσιο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων για το αναγκαίο πέρασμα από την Ενεργειακή Ολιγαρχία, στην Ενεργειακή Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα Η απάντηση της Ντραγκομίροβα στους επικριτές της: «Το μακιγιάζ δεν με εμποδίζει να τρέξω» Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
Filathlos.gr

Υπέροχη κίνηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στήριξε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πειραιά, προσφέροντας 48.000 φιάλες Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ 500ml για την κάλυψη των αναγκών των πυροσβεστών.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία σημαντική κοινωνική δράση, προσφέροντας 48.000 φιάλες Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ 500ml στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών των εκατοντάδων πυροσβεστών που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της αντιπυρικής περιόδου.
Η δωρεά θα καλύψει τις ανάγκες περίπου 600 πυροσβεστών, εποχικών και εθελοντών, που υπηρετούν στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Πειραιά, Σαλαμίνας, Αίγινας και Αγκιστρίου. Οι πυροσβέστες βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για την προστασία των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.
Την αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός υποδέχθηκε στα γραφεία της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά ο Αρχιπύραρχος και Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, κ. Χρήστος Σάσσαρης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την ομάδα και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ για την πολύτιμη προσφορά.
Ο κ. Σάσσαρης είχε σύντομη συνομιλία με τον Διευθυντή Marketing της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Κίμωνα Σακκόπουλο, και την CSR Manager της ομάδας, Πηνελόπη Γιοβάνοβιτς, ενώ συμφωνήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος του Ολυμπιακού από την ερχόμενη σεζόν.
Ο Αρχιπύραρχος και Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, κ. Χρήστος Σάσσαρης, δήλωσε:
«Με πολύ μεγάλη χαρά σας υποδέχομαι στη Διοίκησή μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τη διοίκηση της ομάδας, το προσωπικό, καθώς και τον χορηγό σας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ, για αυτή τη σημαντική δωρεά.
Να γνωρίζετε ότι κάνετε ευτυχισμένους τους Έλληνες πυροσβέστες που αυτή τη στιγμή, μέσα στον ήλιο, προστατεύουν τα δάση της περιοχής ευθύνης της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά. Ένα παγωμένο νερό, όσο απλό κι αν φαίνεται, δίνει τεράστια χαρά στους πυροσβέστες μας.
Θέλω να μεταφέρω τα συναισθήματά τους, όπως ακριβώς μου τα εξέφρασαν: “Κάποιος μας σκέφτηκε”. Αυτός ο κάποιος είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ. Τα νερά έχουν ήδη τεθεί στη διάθεσή τους και θα καλύψουν τις ανάγκες περίπου 600 πυροσβεστών στις πρώτες μάχες του φετινού καλοκαιριού».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...