Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Vipnews.gr

Κακλαμάνης: Η αποκάλυψη για τη Μάρω Κοντού – «Πάλεψε με τον καρκίνο»

Κακλαμάνης: Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι η Μάρω Κοντού τα τελευταία δυο χρόνια έδινε αθόρυβα και με αξιοπρέπεια τη δική της μάχη με τον καρκίνο
Βαθιά συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης στην κηδεία της Μάρως Κόντου.
Κακλαμάνης: «Πάλεψε σχεδόν δύο χρόνια μόνη της με τον καρκίνο»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος υπήρξε επιστήθιος φίλος της Μάρως Κοντού, και εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο στο τελευταίο αντίο, μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας μίλησε στους δημοσιογράφους κάνοντας μια αποκάλυψη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κακλαμάνης γνωστοποίησε ότι η Μάρω Κοντού τα τελευταία δυο χρόνια έδινε αθόρυβα και με αξιοπρέπεια τη δική της μάχη με τον καρκίνο.
«Μόλις αποχαιρετήσαμε μια μεγάλη Ελληνίδα θεατρίνα. Έναν ωραίο άνθρωπος. Μια πολύ σημαντική Ελληνίδα γυναίκα. Η Μάρω – τώρα μπορώ να τα πω – πάλεψε σχεδόν μόνη της δυο χρόνια με τον καρκίνο. Μπορεί να μην μπόρεσε τελικά να τον νικήσει, αλλά έφυγε όπως ήθελε, όρθια και με αξιοπρέπεια, όπως έζησε όλη της τη ζωή. Καλό της ταξίδι» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο συγκινητικός επικήδειος λόγος
«Σήμερα γελάς για τελευταία φορά εκεί, στο συννεφάκι του έργου της ζωής σου. Αυτό που με πονάει είναι ότι αντί να σου πω καλημέρα, όπως συνηθίζαμε τόσες δεκαετίες συστηματικά, από κοντά ή από τηλέφωνο, θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα», ανέφερε συγκλονισμένος, περιγράφοντας τις καθημερινές στιγμές που μοιράζονταν όλα αυτά τα χρόνια.
Μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, θέληση και πεποιθήσεις, που έζησε με τη δική της ιδιοσυγκρασία και με το πείσμα να καταρρίψει στερεότυπα για να φτιάξει τη ζωή στα δικά της ανθρώπινα μέτρα», είπε, σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα της ηθοποιού που δεν δίστασε ποτέ να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο…
Απέδειξες ότι η ηλικία είναι απλώς δύο ψηφία της αριθμητικής και όχι η ουσία της ύπαρξής μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στον επικήδειο λόγο του ο Νικήτας Κακλαμάνης.
The post Κακλαμάνης: Η αποκάλυψη για τη Μάρω Κοντού – «Πάλεψε με τον καρκίνο» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...