Τελευταία νέα
Την κλείδωσαν και έφυγαν – Απίστευτη περιπέτεια 26χρονης στον ΕΟΠΥΥ Καλαμαριάς Φωτιά στο Κόμιτο Καρύστου – Επιχειρούν πέντε εναέρια μέσα Εκτεθειμένη η ευρωζώνη από μια διόρθωση στην αγορά τεχνητής νοημοσύνης Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται – Δεν υπήρξε επικοινωνία με το ελικοδρόμιο Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια» Το ΙΝΑΤ συνεχίζει την αναδημοσίευση των αναλύσεών του με το πλαίσιο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων για το αναγκαίο πέρασμα από την Ενεργειακή Ολιγαρχία, στην Ενεργειακή Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα Η απάντηση της Ντραγκομίροβα στους επικριτές της: «Το μακιγιάζ δεν με εμποδίζει να τρέξω» Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Καρυστιανού: “Απομακρύνουμε τα βαρίδια και η “Ελπίδα” θα απογειωθεί” Παππάς κατά ΝΔ: «Δίνετε 13 δισ., όσο “επτά ΔΕΘ”, για να αποπληρώσετε φθηνό, ρυθμισμένο χρέος» Χριστοδουλίδης, Μητσοτάκης, Μακρόν: Επανεκκίνηση καλωδίου με navtex και γαλλικά πλοία για έρευνα
Filathlos.gr

Μουντιάλ 2026: Εισιτήρια στα… αστέρια για τον μεγάλο τελικό

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή είναι αρκετά ακριβός. Για να δει κάποιος την τελευταία-εκτός απροόπτου εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στις οικονομίες μιας ζωής, για τους απλούς ανθρώπους.
Το επίσημο σύστημα παρέχει τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων, με τιμές που ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή του γηπέδου, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».
Το πιο απομακρυσμένο από το γήπεδο, αυτό πίσω από τα τέρματα, τις γωνίες και τις άκρες του γηπέδου και τέλος το κάτω διάζωμα ή τα προνομιούχα πλάγια.
Ανάλογα με το πού αγοράσει κάποιος το εισιτήριο, το φθηνότερο κοστίζει περίπου 7.000 ευρώ έως το μέγιστο 60.000 ευρώ και άνω.
Πριν από δύο ημέρες, το φθηνότερο εισιτήριο ήταν 2.000 ευρώ . Η καλύτερη τιμή, σε ιστοσελίδα, είναι 7.424 € (ο Τομέας 349, ο υψηλότερος από όλους). Για την καλύτερη θέα, συγκεκριμένα στον Τομέα 113, που βρίσκεται πιο κοντά στο γήπεδο, η τιμή φτάνει τα 61.000 ευρώ.
Προφανώς, ορισμένοι τομείς είναι sold out. Διατίθενται επίσης πακέτα φιλοξενίας, στην ιστοσελίδα της FIFA. Το κόστος, όπως μπορεί να φανταστεί κάποιος, είναι αρκετά υψηλό. Οι περιοχές “pitchside lounge” και “trophy lounge” είναι sold out. Το “Champions Club” παραμένει στα 20.000 ευρώ, πολύ κοντά στο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...