Ενόσω οι μεταγραφικές αναζητήσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Μεθαύριο θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία την Πάκσι, σε μια σειρά αγώνων για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, όπου απαγορεύονται τα λάθη.
Η βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας, αν και φιλική, από τη Ραπίντ Βιέννης με 4-1 έχει θορυβήσει τον προπονητή Τζέικομπ Νίστρουπ. Κυρίως για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, που ήταν κάκιστη. Σαν… κερασάκι ήρθαν οι τραυματισμοί των Ίνγκασον και Καλάμπρια, γεγονός που δυσκολεύει το έργο του Δανού τεχνικού.
Χθες, ο Φαν Ντρόνχελεν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα, βγάζοντας το ένα μέρος του προγράμματος. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα του εμπιστευτεί ο προπονητής φανέλα βασικού την Πέμπτη το βράδυ. Το πιθανότερο σενάριο είναι στα στόπερ να βρεθούν οι Ντε Φράι και Κάτρης, με τους Τσάπρα-Κυριακόπουλο στα άκρα της άμυνας. Άλλη εναλλακτική είναι ο Τουμπά (κακή απόδοση στα περισσότερα φιλικά) και μετά οι πιτσιρικάδες Λάβδας και Βύντρα.
Στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ομάδα, ο Φαν Ντρόνχελεν είπε αρκετά ενδιαφέροντα: «Ξέρω έναν Δανό παίκτη που είναι στη Σαμσουνσπόρ (σ.σ. τον Κάρλο Χόλσε) που έχει συνεργαστεί με τον κόουτς Νίστρουπ και μου είπε τα καλύτερα. Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω δουλέψει και στις διακοπές μου, οπότε αυτό που μένει είναι να βρούμε τη χημεία μας. Ξέρω ότι σε πολλά ματς θα έχω δίπλα μου τον Ντε Φράι. Είναι σημαντικό για μένα, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που είναι συμπατριώτης μου και ταυτόχρονα πολύ γνωστός και στην Ολλανδία και στον υπόλοιπο κόσμο. Έχουμε ήδη συζητήσει αρκετές φορές για τη νέα μας ομάδα και ετοιμάζομαι για μια ξεχωριστή εμπειρία».
Αν οι «πράσινοι» περάσουν την Πάκσι, τότε θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακ Τρνάβα-ΤΣΣΚΑ Σ. 1948.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
