Τελευταία νέα
Ο Μαρινάκης έπαθε Τζίμερο και προκαλεί σάλο: Να κόψουμε το επίδομα ανεργίας να το δώσουμε στις επιχειρήσεις !!! Γεωργιάδης: Θα συγκροτήσουμε επιτροπή που θα καθορίζει πώς δουλεύουν κέντρα όπως αυτό που επισκέφθηκε ο Μαζωνάκης Γιώργος Μαζωνάκης: Η στιγμή που το ασθενόφορο φτάνει στο ιατρείο για να παραλάβει τον τραγουδιστή [βίντεο] Η Le Figaro «ανακαλύπτει» τα βήματα του Ομήρου στο απρόσμενο νησί των Κυκλάδων Πρόκληση Παύλου Μαρινάκη: «Δεν πρέπει να υπάρχει επίδομα ανεργίας πάνω από δύο μήνες» Μητσοτάκης από Άνω Λιόσια: «Του χρόνου θα έχουμε ξεπεράσει τα 1.000 ανακαινισμένα σχολεία» Μπάσκετ: Επιμένουν στους επτά ξένους ΕΛΑΣ: Η στήριξη της εκπαίδευσης είναι επένδυση στα παιδιά μας και στο μέλλον της χώρας μας Φόρος στον μεγάλο πλούτο: Η Ουγγαρία νομοθετεί το 1%, ο Τσίπρας ανοίγει τη συζήτηση στην Ελλάδα Απάντηση ΥΠΟΙΚ στον Κουτεντάκη: «Για να φορολογήσεις τον πλούτο, πρέπει πρώτα να τον φέρεις στην Ελλάδα» Το σαμαρικό καρφί για τη «μέθη εξουσίας του κ. Μητσοτάκη» Ανδρουλάκης: Για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, ενίσχυση της δημόσιας παιδείας είναι αναγκαία
Libre.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ποτίζει λεφτόδεντρα

“Το φυτίλι των προεκλογικών πυροτεχνημάτων άναψε ο Κυρ. Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση του «Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης 2026-2030” σχολίαζε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες του την Τρίτη.

Εν συνεχεία επεσήμαναν: “Οι αόριστες υποσχέσεις του για 23 δισεκατομμύρια ευρώ δημοσίων πόρων που θα διατεθούν για επενδύσεις έρχονται απλώς να προστεθούν στη σειρά μεγαλόστομων εξαγγελιών που συνηθίζει να κάνει ο πρωθυπουργός. Εξαγγελίες που ούτε γίνονται πραγματικότητα, ούτε απαντούν στις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για την …«πετυχημένη οικονομική διαχείριση» που άσκησε η κυβέρνησή του, την ώρα που η κοινωνία «βράζει» από τα αλλεπάλληλα κύματα ανατιμήσεων και τα καρτέλ κάνουν πάρτι με τα υπερκέρδη που αποκομίζουν.

Αντί να πετάει νούμερα στον αέρα χωρίς καμιά συγκεκριμένη πρόταση, αντί να ποτίζει τα λεφτόδεντρα που κατά τ’ άλλα αποκηρύσσει, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να ρίξει μια ματιά στα μέτρα πραγματικής μείωσης της ακρίβειας που έχει επανειλημμένα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μπας και σώσει οτιδήποτε λίγο πριν απαλλαγεί η χώρα από τη διακυβέρνησή του”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...