Τελευταία νέα
Σ. Φάμελλος κατά ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρησή του Σταύρος Γεωργίου: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της βίντεο με τον ποινικολόγο και ένα ακόμα άτομο πριν τον θάνατό του Θεσσαλονίκη: Στον αέρα οι μεταφορές 16.500 μαθητών λόγω ολιγωρίας υπουργείων Πυρά Φάμελλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρησή του: «Οι έδρες ανήκουν στους ψηφοφόρους, η ηγεσία δεν τους εκφράζει» Σκληρό μπρα ντε φερ ΣΥΡΙΖΑ-Φάμελλου με αιχμές και κατηγορίες μετά την ανεξαρτητοποίηση Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε αύλειο χώρο με υλικά ανακύκλωσης Κωνσταντοπούλου: “Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό”-Καραθανασόπουλος: “Μετά τον κατήφορο ο βούρκος” Σοφία Φαλιέρου στην «Εφ.Συν.»: «Κοιτάζουμε τον κόσμο μέσα από τον χορό» Αυτά τα κάνανε οι δικτατορίες Αριστερά άχυρα και δεξιοί ψύλλοι Νέα σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με το ΚΚΕ: «Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό» – «Το τέλος του κατήφορου είναι ο βούρκος» Εντυπωσιακό «αντίο» του καύσωνα με 43,5 βαθμούς Κελσίου [βίντεο]
Efsyn.gr

Γεωργιάδης κατά ΠΑΣΟΚ για καταγγελίες Σαλμά: «Υιοθετεί κατηγορίες καταδικασμένων ψευδομαρτύρων για να με χτυπήσει»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, απαντώντας στις καταγγελίες του Μάριου Σαλμά από το βήμα της Βουλής, σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.
Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «γελοιότητα» του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι όσα ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάριος Σαλμάς για την υπόθεση Novartis περιλαμβάνονται ήδη στη δικογραφία της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι πρόκειται για την ίδια δικογραφία την οποία, όπως σημείωσε, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είχαν χαρακτηρίσει «σκευωρία», καθώς σε αυτήν είχαν συμπεριληφθεί αναφορές και για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Σήμερα για να λαϊκίσει ο θλιβερός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ικανός να θεωρήσει τις κατηγορίες των καταδικασμένων αμετάκλητα ψευδομαρτύρων ως αληθινές και να πει ακόμη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο κλέφτη, αρκεί να κατηγορήσουν εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Η αντίδραση του υπουργού Υγείας ήρθε μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις καταγγελίες του Μάριου Σαλμά στη Βουλή.
Το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι οι καταγγελίες για τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με «παθητική δωροδοκία, διαφθορά και διαπλοκή» είναι «εξαιρετικά βαριές» και ζήτησε από τον υπουργό Υγείας «άμεσες, καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις».
Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως ο κ. Γεωργιάδης «οφείλει να τοποθετηθεί χωρίς υπεκφυγές», διαφορετικά, όπως ανέφερε, «η παραίτησή του αποτελεί μονόδρομο».
«Θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες», απαντά ο Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε επίσης ότι όσοι έχουν απορίες μπορούν να παρακολουθήσουν τις δικαστικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά τις μηνύσεις που έχει καταθέσει κατά του Παύλου Πολάκη και του Μάριου Σαλμά.
«Όσες απορίες έχουν οι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να τις λύσουν παρακολουθώντας τις σχετικές δίκες που θα ακολουθήσουν στις μηνύσεις μου κατά των κ. Πολάκη (έχει ήδη προσδιοριστεί η δίκη) και Σαλμά», ανέφερε, κλείνοντας την ανάρτησή του με τη φράση: «Κατάντια».
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Στην γελοιότητα του @pasok του @androulakisnick όμως δεν μπορώ να μήν απαντήσω. Κύριοι του ΠΑΣΟΚ όσα είπε σήμερα στην Βουλή ο κ. Σαλμάς για μένα και τη Novartis συμπεριλαμβάνονται στην Δικογραφία της κας Τουλουπάκη τότε που μαζί με το Πασόκ την θεωρούσαμε σκευωρία, καθώς στην…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 22, 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...