Τελευταία νέα
Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για να μη μείνουν εκτός προγράμματος δικαιούχοι ΗΠΑ: Οικογένεια θύματος της ICE κατά της κυβέρνησης Τραμπ – «Σταματήστε να καλύπτετε τους δολοφόνους» Υπόθεση Pizza Fan: Προφυλάκιση για τον ιδιοκτήτη – Με ηλεκτρονική επιτήρηση στο σπίτι ο υπαρχηγός της οργάνωσης «Χωριάτικο»: Στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο φάκελος, εξετάζονται αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι Ανδρουλάκης: Ισχυρή περιφερειακή ανάπτυξη για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό Στο ίδιο κελί με τον γιατρό της Καρνεάδου Ηλία Θεοδωρόπουλο ο Βαγγέλης Λιόλιος – Η προφυλάκιση και οι κατηγορίες για δωροδοκία Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δείχνει το δρόμο για τη σωτηρία των εργαζομένων της Pizza Fun Στην “κυρία με το κραγιόν” συμβούλεψαν να στείλει λουλούδια στον Πρετεντέρη Ανδρουλάκης: «Θα γυρίσει σελίδα η χώρα με την πολιτική αλλαγή ή θα επιλέξουμε τη στασιμότητα;» Εκλογές στο Ισραήλ: Θρίλερ ανάμεσα σε Νετανιάχου και Άιζενκοτ δείχνουν τα exit poll – Τα πρώτα στοιχεία Pizza Fun: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης, σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ο υπαρχηγός Υπόθεση Πελικό στη Βρετανία: «Θα δείτε πράγματα που δεν θα μπορείτε να τα ξεχάσετε»
Efsyn.gr

Πυρκαγιά στην Κεφαλονιά: Σηκώθηκαν εναέρια, εστάλη μήνυμα από το 112

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Καλλιγάτα της Κεφαλονιάς, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, τέσσερα οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ παρέχουν συνδρομή και υδροφόρες ΟΤΑ.

Για τη φωτιά έχει ήδη σταλεί μήνυμα από το 112 καλώντας τους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...