Τελευταία νέα
Ελεύθερος ο Τζέιμς Δαλαμάγκας – Το Συμβούλιο Εφετών Πατρών απέρριψε την έκδοσή του στην Αυστραλία Ένας χρόνος χωρίς τον Ozzy: Το Μπέρμιγχαμ τιμά τον heavy ήρωά του [βίντεο] Το Βερολίνο δηλώνει άγνοια για μυστική συνάντηση Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων – Σιγή ιχθύος για την αποκάλυψη Αλίγιεφ Γαλλία: Παραίτηση υπουργού Οικολογικής Μετάβασης μετά την έγκριση νομοσχεδίου για την επαναφορά επικίνδυνων παρασιτοκτόνων Νέο «χτύπημα» Βλάχου: Κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανακύκλωση OpenΑΙ: Λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης «ξέφυγε» και επιτέθηκε σε εταιρεία – Παγκόσμια ανησυχία για κενά ασφαλείας Βουλγαρία: «Πράσινο φως» για τη στάθμευση 8 αεροσκαφών των ΗΠΑ παρά τις αντιδράσεις του Ιράν Περού: Νέα εποχή με άρωμα χούντας – Αναλαμβάνει την προεδρία η κόρη του πρώην δικτάτορα Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αύριο στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη Παραδοχή Μαμντάνι: Οι αρχές της Νέας Υόρκης δεν μπορούν να συλλάβουν τον Νετανιάχου Στην τελετή παράδοσης του Ε65 την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΣΥΡΙΖΑ για τις δίκες των βουλευτών της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Efsyn.gr

Άγρια σύγκρουση Κωνσταντοπούλου – ΚΚΕ στη Βουλή: Ο «βούρκος», τα «σκουπίδια» και τα «τερατώδη ψέματα»

Σφοδρή αντιπαράθεση με το ΚΚΕ και συγκεκριμένα με τον κ. Καραθανασόπουλο, είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας της.
Αφορμή, στάθηκε η καταγγελία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας περί παρασκηνιακών συνεννοήσεων που είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος με τον «γαλάζιο» πρόεδρο της επιτροπής Δεοντολογίας Γιώργο Γεωργαντά, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια κάλεσε το «100» ζητώντας τη σύλληψη των βουλευτών της ΝΔ.
Για «τερατώδη ψέματα», έκανε λόγο ο κ. Καραθανασόπουλος, προσθέτοντας τη φράση «στο τέλος του κατήφορου, βρίσκεται ο βούρκος της κυρίας Κωνσταντοπούλου», κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ίδιας.
«Τον βούρκο και τον κατήφορο να τον απευθύνετε εάν έχετε κότσια στον Άδωνη Γεωργιάδη κύριε Καραθανασόπουλε. Και εσείς κύριε Λαμπρούλη, να τον απευθύνετε εκεί που πρέπει. Αφήστε τα σάπια», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας μάλιστα τους βουλευτές του ΚΚΕ ότι «αφήνουν φεύγοντας τα βουλευτικά έδρανα με σκουπίδια».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...