Τελευταία νέα
Συνάντηση Ανδρουλάκη με της επικεφαλής της ευρωομάδας Σοσιαλιστών: Στο επίκεντρο η άνοδος της Ακροδεξιάς «Μυρίζει» φθινόπωρο από το Σάββατο με βροχές και πτώση θερμοκρασίας – Η ανάρτηση Κολυδά Παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ το πρόγραμμα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» Η Λατινοπούλου θέλει να πηγαίνουν με στολή τα παιδιά στο σχολείο Η Αμάλ Κλούνεϊ στο Ολυμπιείο – Οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων Ξαφνική επιστροφή των Slipknot με νέο single – Ακούστε το «Arsenal» [βίντεο] Μ. Σχοινάς: “Η ελληνική αλιεία θα είναι παρούσα και δυνατή και την επόμενη μέρα” Γερμανία: Προβάδισμα για το AfD και στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία – Καταποντίζεται το CDU Νίκος Τσούτσιας για Μητσοτάκη: Μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί Δένδιας: Κύπρος και Ελλάδα συνιστούν άξονα σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο Χειρουργήθηκε ο Κωνσταντέλιας: Το πλατύ του χαμόγελο μετά την επέμβαση Μητσοτάκης για τα μέτρα της ΔΕΘ: Σχέδιο για καλύτερα εισοδήματα και περισσότερες επενδύσεις
Thepressproject.gr

Πρόταση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παραπομπή Τριαντόπουλου σε Ειδικό Δικαστήριο

Στο Δικαστικό Συμβούλιο διαβιβάστηκε η εισήγηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Μητρουλιά, ο οποίος τάσσεται υπέρ της παραπομπής του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, μαζί με άλλους τέσσερις συγκατηγορούμενους, στο Ειδικό Δικαστήριο.Η πρόταση αφορά την υπόθεση του «μπαζώματος» στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Συνολικά, οκτώ άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, σχετικά με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ενέργειες που ακολούθησαν μετά το δυστύχημα οδήγησαν σε αλλοίωση του πεδίου και σε απώλεια κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων, γεγονός που δυσχέρανε την έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.
Πέραν του κ. Τριαντόπουλου, η παραπομπή ζητείται για τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον τότε γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και για τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας Λάρισας κατά τον κρίσιμο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...