Τελευταία νέα
Marfin: Κατέθεσε προσφυγή κατά της προφυλάκισής της η 46χρονη – «Ανύπαρκτα τα στοιχεία της δικογραφίας» Ξάνθη: Νεαρή γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ είναι το όχημα της κοινωνικής πλειοψηφίας στη μεγάλη πορεία προς τις προκλήσεις του μέλλοντος Αιγιάλεια: Ακυρώθηκε προβολή της ταινίας «Αρκουδότρυπα» μετά από ομοφοβικές αντιδράσεις Έξοδος Δεκαπενταύγουστου – Βόρεια Ελλάδα: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Κασθυστερήσεις στα διόδια Μαλγάρων Ανάλυση CNN: Ο «πολικός δρόμος του μεταξιού» φέρνει πιο κοντά Ρωσία και Κίνα – Μπίζνες κάτω από τη μύτη των ΗΠΑ Νετανιάχου: Αποκάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο «Ισλαμική Δημοκρατία της Βρετανίας» «Είναι κρίμα να πεθάνω στα 25»: Ο μοτοσικλετιστής που απέφυγε το βυτιοφόρο περιγράφει πώς γλίτωσε τη σύγκρουση Βυθίζεται καταμαράν ανοιχτά της νησίδας Φλέβες – Σώοι οι 10 επιβαίνοντες Κώστας Ζαχαριαδης: Άλλο ένα παραμύθι αριστείας Παραμένει το απαγορευτικό από το Λαύριο, έως το Μαρμάρι τα πλοία από Ραφήνα – Τι ισχύει για τον Πειραιά Δένδιας για Κυπριακό: «Παραμένει ζήτημα παράνομης στρατιωτικής κατοχής κυρίαρχου κράτους»
Filathlos.gr

Αδιόρθωτος ο Νεϊμάρ: Ο λόγος που δεν ταξίδεψε στη Βενεζουέλα με την Σάντος

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Σάντος μετά την άδεια που είχε λάβει κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να αντιμετωπίζει την Ουνιβερσιδάδ Σεντράλ για το Copa Sudamericana.
Η Σάντος έφυγε με εμφατικό διπλό από τη Βενεζουέλα, επικρατώντας με 4-1, χωρίς, ωστόσο, τον διεθνή εξτρέμ στην αποστολή. Η επίσημη εξήγηση ήταν πως ο 34χρονος επιθετικός προτίμησε να παραμείνει στη Βραζιλία και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να επιστρέψει σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο.
Ωστόσο, δημοσιεύματα από τη Βραζιλία υποστηρίζουν πως ο Νεϊμάρ εθεάθη να συμμετέχει σε τουρνουά πόκερ στο Σάο Πάολο. Έτσι, για ακόμη μία φορά, το αγαπημένο του παιχνίδι φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή του σε μια περίοδο που η ομάδα του έδινε μια σημαντική αγωνιστική υποχρέωση.
Ο 34χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε την Εθνική Βραζιλίας μετά τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι όπου πέτυχε με πέναλτι το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της «Σελεσάο», φτάνοντας συνολικά τα 80 τέρματα σε διεθνές επίπεδο.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως δημοσιεύματα από την πατρίδα του τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν πως ο ίδιος σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γεγονός που δείχνει πολλά για την ψυχολογική του κατάσταση, καθώς τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αισθάνεται ιδιαίτερα καταπονημένος έπειτα από όλα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με τους συνεχείς τραυματισμούς του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...