Τελευταία νέα
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δεινοπάθησε αλλά υπέταξε την ουραγό Αρμάνι και εδραιώνεται στην κορυφή Πέθανε ο Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος – Το «αντίο» του ΠΑΣΟΚ Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ: «Αδύνατη η βιώσιμη ειρήνη όταν οι γυναίκες απουσιάζουν…» Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Η ΕΛ.Α.Σ. σε επτά μέρες, έκανε τριάντα εννέα συναντήσεις, έντεκα περιφέρειες. Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για να μη μείνουν εκτός προγράμματος δικαιούχοι ΗΠΑ: Οικογένεια θύματος της ICE κατά της κυβέρνησης Τραμπ – «Σταματήστε να καλύπτετε τους δολοφόνους» Υπόθεση Pizza Fan: Προφυλάκιση για τον ιδιοκτήτη – Με ηλεκτρονική επιτήρηση στο σπίτι ο υπαρχηγός της οργάνωσης «Χωριάτικο»: Στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο φάκελος, εξετάζονται αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι Ανδρουλάκης: Ισχυρή περιφερειακή ανάπτυξη για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό Στο ίδιο κελί με τον γιατρό της Καρνεάδου Ηλία Θεοδωρόπουλο ο Βαγγέλης Λιόλιος – Η προφυλάκιση και οι κατηγορίες για δωροδοκία Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δείχνει το δρόμο για τη σωτηρία των εργαζομένων της Pizza Fun Στην “κυρία με το κραγιόν” συμβούλεψαν να στείλει λουλούδια στον Πρετεντέρη
Efsyn.gr

Μουντιάλ 2026: Η Νορβηγία δεν ξεχνά το σκάνδαλο Μπάλογκαν – Προσφεύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA

Η Νορβηγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (NFF) δεν σκοπεύει να αφήσει την υπόθεση Φολαρίν Μπάλογκαν να περάσει έτσι.
Υπενθυμίζεται ότι προκάλεσε σάλο  η απόφαση της FIFA να «σβήσει» την ποινή του Φολάριν Μπάλογκαν (παίκτη των ΗΠΑ), μετά την αποβολή του στον αγώνα των «32» του Μουντιάλ 2026, δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ματς των «16» με το Βέλγιο.
Σε συνέντευξή της στους Times η πρόεδρος της NFF, Λίσε Κλάβενες, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA για να ρίξει φως στην παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ, μεσούσης της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΗΠΑ προσέγγισε προσωπικά τον επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, αιτούμενος την άρση τιμωρίας του Αμερικανού επιθετικού, όπως κι έγινε κατά πλήρη παράβαση του κανονισμού.
Για την Λίσε Κλάβενες, αυτή η απόφαση δημιουργεί ένα επικίνδυνο προηγούμενο. «Όταν παρακάμπτεις έναν κανόνα έτσι, βρίσκεσαι σε μια ολισθηρή πλαγιά που θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το παιχνίδι», δήλωσε, καλώντας επίσης τον Ινφαντίνο να αναγνωρίσει ότι «ήταν λάθος».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνων των ημερών, η τιμωρία του Μπάλογκαν ήρθη από τον Μοχάμαντ Αλ-Καμαλί, πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA.
Η καταγγελία της NFF αναμένεται να συνδεθεί με προηγούμενη νομική ενέργεια που έχει ήδη ξεκινήσει κατά της FIFA.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...