Τελευταία νέα
Σήμερα στη Βουλή οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών για τη Συνταγματική Αναθεώρηση Γερμανία: Μίνι ανασχηματισμός από τον Μερτς – «Έπονται περαιτέρω αλλαγές» Άκης Παυλόπουλος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον ΣΚΑΪ – Λύγισε η Μάρω Καρούση [βίντεο] Φωτιά στο Κορωπί – Επιχειρούν 45 πυροσβέστες Μανιάτης σε Κομισιόν: Πότε αναμένεται να λειτουργεί κανονικά και πλήρως το σύστημα ETCS; Τασούλας: “Έχουμε πλέον μια Δημοκρατία έμπειρη μπροστά στις προκλήσεις που χαρακτηρίζουν το διεθνές περιβάλλον” Βουλή: Δείτε live τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τη Συνταγματική Αναθεώρηση Μαρία Καρυστιανού: «Εγώ πληρώνω το ενοίκιο των γραφείων – Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής» Καρυστιανού: «Δεν έχουμε χορηγούς – Εγώ πληρώνω το ενοίκιο του γραφείου» Ερώτηση Μανιάτη στην Κομισιόν για το ETCS: «Πότε θα λειτουργήσει επιτέλους το σύστημα» Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΚΚΕ για το νομοσχέδιο για ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ ΕΛ.Α.Σ.: Ανακοίνωση του Τομέα Στεγαστικής Πολιτικής
Efsyn.gr

Σύρος: Θρίλερ με τη δολοφονία της 41χρονης διασώστριας – Το μαχαίρι, ο καβγάς και τα τραύματα στην πλάτη

Σε κατάσταση άμυνας υποστηρίζει ότι βρισκόταν ο 41χρονος από τη Σύρο, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 41χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/7).
Η σύζυγός του, η οποία επίσης είχε προσαχθεί και εξετάστηκε από τις Αρχές, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προέκυψε συμμετοχή της στον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας.
Η μοιραία συμπλοκή μέσα στο σπίτι
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η 41χρονη μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην κατοικία όπου διέμενε το ζευγάρι, έχοντας μαζί της μαχαίρι.
Κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, ο οποίος σύντομα εξελίχθηκε σε συμπλοκή μέσα στο σπίτι.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 41χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε διαφορετικό μαχαίρι και να τραυμάτισε τη γυναίκα στην πλάτη.
Μετά τον τραυματισμό της, η 41χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από την κατοικία και να βγει σε εξωτερικό χώρο, όπου κατέρρευσε. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Σύρου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Συνελήφθη ο 41χρονος – Σε εξέλιξη η έρευνα
Ο 41χρονος συνελήφθη από τις Αρχές και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή.
Η σύζυγός του, η οποία αρχικά προσήχθη και εξετάστηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, αφέθηκε ελεύθερη καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τη συνδέουν με τον θανάσιμο τραυματισμό της 41χρονης.
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια της αντιπαράθεσης, η σχέση της 41χρονης με το ζευγάρι, αλλά και όσα προηγήθηκαν της μοιραίας συμπλοκής.
Παράλληλα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και συλλέγονται στοιχεία που αναμένεται να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...