Τελευταία νέα
Η απάντηση Ελευθερόγλου στον Γεωργιάδη για την ατάκα με τον μπάφο [βίντεο] ΠΝΟ: «Οι πολιτικές να γίνονται πράξη στους χώρους δουλειάς» Βυτιοφόρο με απόβλητα: Τα «ζοφερά» μυστικά του Κηφισού και τα SOS των ειδικών «Κολαστήριο» το αεροπλανοφόρο Lincoln: Η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι έγιναν 8 απόπειρες αυτοκτονίας ΗΠΑ – Κίνα: Οι άσοι στο… μανίκι του Σι Τζινπίνγκ Το “ή εμείς ή κανείς” του Αλέξη Τσίπρα, ανοίγει νέο μέτωπο στην Κεντροαριστερά Τα «καρτέλ» στο επίκεντρο της στρατηγικής Τσίπρα για την ακρίβεια – Στο στόχαστρο διυλιστήρια, τράπεζες και σούπερ μάρκετ Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε δεύτερη τροπολογία για τα καύσιμα ΟΗΕ-Ομιλία Μητσοτάκη: Τι θα πει για ελληνοτουρκικά-AI-Ενέργεια- Συνάντηση με Exxon Mobil-Πρώτη γεώτρηση το 2027 «Ή εμείς ή κανείς»: O Τσίπρας έθεσε το δίλημμα της κάλπης – Οι δεύτερες κάλπες και οι συνεργασίες Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα λάβουν την Παρασκευή διπλή ενίσχυση αναδρομικά Ο Αυλωνίτης επιμένει για συνεργασίες στο ΠΑΣΟΚ ανασκευάζοντας: «Μιλάω για τις δεύτερες εκλογές»
Filathlos.gr

Ολυμπιακός: Πιθανή η πώληση του Ορτέγκα στη Ρίβερ

Νέα πρόταση κατέθεσε η Ρίβερ Πλέιτ στον Ολυμπιακό για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, όπως μεταδίδουν από τα ξημερώματα στην Αργεντινή, και φαίνεται πως είναι σημαντικά βελτιωμένη.
Ο 27χρονος αριστερός μπακ συνεχίζει να κάνει προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους» στην Ολλανδία και μάλιστα δείχνει καλό πρόσωπο, ωστόσο είναι θετικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του για μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον Ορτέγκα, ο οποίος δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και αυτή τη στιγμή υπάρχει υπερπληθώρα ξένων στο ρόστερ.
Οι συζητήσεις της Ρίβερ με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα «λευκός καπνός».
Στα τρία χρόνια που βρίσκεται ο Αργεντινός μπακ στο λιμάνι έχει μετρήσει 107 συμμετοχές με 1 γκολ και 8 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2028.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...