Ο Ραφαήλ Παγώνης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξάγεται στο πλαίσιο του Generali Open ATP 250 στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.
Με 3-0 νίκες ο Παγώνης κατέκτησε τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό του Σαββάτου (25/7) τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Τζενίντι με 4-2, 3-4(6), 4-3(4), 4-2, επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από το τουρνουά U16 Memorial Nacho Juncosa, της Ισπανίας, τον περασμένο Απρίλιο.
Πλέον ο Παγώνης προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Tennis Europe Summer Cups U16 που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (ΡΟΑ).
Η Ελλάδα θα παραταχθεί με μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, αποτελούμενη από τρεις αθλητές που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της ευρωπαϊκής κατάταξης.
Την Εθνική ομάδα θα εκπροσωπήσουν οι:
Ραφαήλ Παγώνης (Νο5 Ευρώπης)
Αλέξανδρος Αυγέρης (Νο19 Ευρώπης)
Ιωάννης-Παναγιώτης Βασιλειάδης (Νο26 Ευρώπης)
Αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα είναι ο Δημήτριος Μίζιος.
KITZ RISING 2026 DRAW
The post Kitz Rising: Πρωταθλητής στην Αυστρία ο Παγώνης appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
