Τελευταία νέα
Χρυσώνουν το χάπι µε επικοινωνιακό σόου: Πώς το Antinero θα περιορίσει την εξάπλωση των πυρκαγιών Μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο – Αναφορές για πολλούς νεκρούς [βίντεο] Καιρός: Ξεκινά σταδιακά η άνοδος της θερμοκρασίας, στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος – Επιμένουν τα μελτέμια Καιρός: Ξεκινά η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας – Επιμένουν τα μελτέμια Χανιά: ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικών για την υπόθεση της 75χρονης – Διέφυγε από το ΑΤ και εντοπίστηκε νεκρή Υπόθεση Marfin: Ενώπιον της Δικαιοσύνης η 46χρονη κατηγορούμενη – Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει σχέδιο για απαγόρευση διέλευσης πλοίων των ΗΠΑ και του Ισραήλ Φεστιβάλ Syros Healing Waves ΙΙ: Στην ουσία της θεραπείας Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Μύκονος: Αστυνομικός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση περιπολικού – Φέρεται να αρνήθηκε να ελεγχθεί από συναδέλφους του Ορθόδοξοι υπάρχουν και στα Βαλκάνια, κύριοι του ΥΠΕΞ! Εργατικό ατύχημα στη Ρόδο: Ναυτικός τραυματίστηκε κατά την πρόσδεση πλοίου
Filathlos.gr

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνέχισε να προσθέτει σημαντικά επιτεύγματα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, καθώς μετά την κατάκτηση της EuroLeague με τον Ολυμπιακό παρέλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα από την Εθνική Αθλητική Ακαδημία της Βουλγαρίας.
Ο σταρ του Ολυμπιακού έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από τον πρύτανη της Ακαδημίας, καθηγητή Κρασιμίρ Πετκόφ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο είχε αποφοιτήσει από το ίδιο ίδρυμα ως πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης.
Πριν από τη σύντομη τελετή αποφοίτησης, ο Βεζένκοφ, μαζί με τον πατέρα του, Σάσο Βεζένκοφ, πρόεδρο της Μπάλκαν Μπότεβγκραντ και πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, συναντήθηκαν με τον πρύτανη και στελέχη της διοίκησης της Ακαδημίας.
Στη συνάντηση συμμετείχε και η καθηγήτρια Ντανιέλα Ντάσεβα, υπεύθυνη του μεταπτυχιακού προγράμματος “Αθλητισμός Υψηλών Επιδόσεων”, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία ο δύο φορές κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στη Βουλγαρία.
Ο Σάσο Βεζένκοφ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σπουδές του γιου του θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο για τη μελλοντική του πορεία στην προπονητική, τονίζοντας πως διαθέτει εξαιρετική κατανόηση του παιχνιδιού.
Από την πλευρά του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι η φοίτησή του στην Αθλητική Ακαδημία αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στο σχέδιό του να ακολουθήσει καριέρα προπονητή μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του πορείας.
Ο Βεζένκοφ, ο οποίος στις 6 Αυγούστου συμπληρώνει τα 31 του χρόνια, ακολουθεί αυτή την περίοδο ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, πριν ενσωματωθεί στην εθνική Βουλγαρίας για την αναμέτρηση με τη Ρουμανία στις 30 Αυγούστου στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του EuroBasket 2029.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...