Τελευταία νέα
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO – Καλεσμένη και η Άννα Βίσση Champions League: Επίδειξη δύναμης από Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και… την Κόμο του Δουβίκα FIFA: Παρά τον σάλο, ο Ινφαντίνο οδεύει προς επανεκλογή στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας To συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του Αλέκου Καλύβη Τουρκία: Φυλακή σε Βρετανό τουρίστα, που εκνευρίστηκε κι έφτυσε τη σημαία της χώρας Στην κορυφή της Super League ο Παναθηναϊκός με «τριάρα» και «3 στα 3» Σφοδρή κόντρα Σδούκου – Καραμέρου με αφορμή τις προσλήψεις αναπληρωτών: “Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;” Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης, σημαντική μορφή της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος Δημοσκόπηση GPO: Ποιο κόμμα προκρίνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της διαφθοράς Δάφνη: Σοβαρό λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι ΔΕΘ 2026: Με μήνυμα για «κάθαρση και λογοδοσία» παρουσιάζει το πρόγραμμα της η Μαρία Καρυστιανού Έκρηξη Πολάκη για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Δύο άσχετοι πουλούσαν μαγικά φίλτρα και ελιξήρια νεότητας»
Thefaq.gr

Πυρά Πολάκη κατά Γεωργιάδη: «Όταν ο άνθρωπος είναι ψεύτης εκ γενετής ….απλά ξεφτιλίζεται κάθε μέρα!»

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό ανάβει εκ νέου η αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με φόντο την υπόθεση της Novartis.

Με ανάρτησή του στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί ανοιχτά τον υπουργό Υγείας για ανακρίβειες σχετικά με το χρονικό σημείο επικοινωνίας του με το στέλεχος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνο Φρουζή. Σύμφωνα με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η επικοινωνία αφορούσε αίτημα για καταχώριση διαφήμισης σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της δημοσιογράφου Φραγκάκη.
Ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τον ισχυρισμό του κ. Γεωργιάδη ότι κατά τη διάρκεια της εν λόγω τηλεφωνικής επαφής δεν έφερε την ιδιότητα του υπουργού. Παράλληλα, συνόδευσε την δημοσίευσή του με σχετικά έγγραφα και φωτογραφικό υλικό, υποστηρίζοντας πως τόσο η τηλεφωνική κλήση όσο και η μεταγενέστερη καταχώριση της διαφήμισης πραγματοποιήθηκαν ενώ ο κ. Γεωργιάδης βρισκόταν ήδη σε υπουργικό θώκο.
Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ….απλα ξεφτιλιζεται καθε μέρα!!
Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ,σε μια προσπαθεια να αμυνθει σε αυτα που αποκαλυψε ο Σαλμας ειπε πως οταν πηρε τηλεφωνο τον Φρουζη της NOVARTIS για να βαλει διαφημιση στο σαιτ της δημοσιογραφου Φραγκακη ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!
Ομως ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ αδιευκρινιστεη ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι πως:
υπουργος ησουνα οταν τον πηρες τηλεφωνο (φωτο1)
και υπουργος ησουνα οταν μπηκε η διαφημιση στο σαιτ mother.gr (φωτο 2-3-4)
ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ!!!!».
Την ανάρτησή του συνόδευσε με φωτογραφίες και έγγραφα, τα οποία- όπως υποστηρίζει- αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

Η απάντηση Γεωργιάδη
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απορρίπτει κατηγορηματικά τις αιτιάσεις, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε καμία παράνομη ή μεμπτή συμπεριφορά από μέρος του.
Η νέα αυτή κόντρα αποδεικνύει πως το πολιτικό θερμόμετρο γύρω από τις αναφορές στη Novartis παραμένει στα ύψη, με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...