Τελευταία νέα
Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής  Μαύρη Θάλασσα: Ελληνόκτητο bulk carrier δέχθηκε απανωτά πλήγματα από drones ΣΥΡΙΖΑ: Η Ρ. Δούρου διέγραψε την Ν. Κασιμάτη και ζητάει την έδρα της Όλ. Γεροβασίλη Βενιζέλος για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Αποχαιρετώ ένα φωτεινό μυαλό ΠΑΣΟΚ: Τα υπερπλεονάσματα θα λειτουργήσουν ανασταλτικά για την ανάπτυξη της χώρας
Tennis24.gr

Μουζέτι: «Ονειρεύομαι ακόμη και την κατάκτηση του τίτλου στην Ουάσιγκτον»

Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Λορέντσο Μουζέτι είναι έτοιμος να επιστρέψει στα κορτ, έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στον μηριαίο που τον ανάγκασε να χάσει, μεταξύ άλλων, τόσο το Roland Garros όσο και το Wimbledon.
Ο Ιταλός θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στο Mubadala DC Open της Ουάσινγκτον, διοργάνωση κατηγορίας ATP 500, όπου μάλιστα θα ξεκινήσει την προσπάθειά του με έναν ιταλικό «εμφύλιο» απέναντι στον Ματέο Αρνάλντι.
Ο Μουζέτι εξήγησε πως το διάστημα της απουσίας του δεν ήταν μόνο περίοδος αποκατάστασης, αλλά και μια ευκαιρία να αποφορτιστεί ψυχικά. «Αυτούς τους δύο μήνες μπόρεσα να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Είχα την ευκαιρία να ξεκουράσω το μυαλό και το σώμα μου, γιατί το είχα πραγματικά ανάγκη, και στη συνέχεια επέστρεψα στις προπονήσεις.»
Ο Ιταλός θυμήθηκε και την περσινή του παρουσία στην Ουάσινγκτον, τονίζοντας πως φέτος επιστρέφει με εντελώς διαφορετική ψυχολογία. «Η Ουάσινγκτον είναι μια πόλη που μου άρεσε ήδη από πέρυσι, παρότι μέσα στο κορτ τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα, αφού αποκλείστηκα στον δεύτερο γύρο. Το να επιστρέφω και να κάνω αυτό που αγαπώ έπειτα από μια τόσο μεγάλη διακοπή αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, ώστε να ονειρεύομαι ακόμη και την κατάκτηση του τίτλου.»
«Πήρα τον χρόνο που χρειαζόμουν και προπονήθηκα πολύ καλά. Όταν το κάνεις με τη σωστή νοοτροπία, σου δίνει κάποιες επιπλέον εγγυήσεις ότι μπορείς να αποδώσεις καλά, αν και γνωρίζω πως ο αγώνας είναι πάντα διαφορετικός από την προπόνηση και η αγωνιστική δράση μού είχε λείψει πάρα πολύ.»
«Ύστερα από το τέλος της σεζόν του 2025, στην οποία έπαιξα πάρα πολύ, ίσως το σώμα μου να χρειαζόταν περισσότερη ξεκούραση. Το σημαντικό είναι ότι τώρα έχω αναρρώσει πλήρως, έχω προπονηθεί καλά και αυτό θα με βοηθήσει να βρίσκω τις σωστές λύσεις μέσα στους αγώνες. Ελπίζω να παίξω καλό τένις αυτόν τον μήνα και επίσης να ολοκληρώσω τη σεζόν χωρίς άλλα προβλήματα.»
The post Μουζέτι: «Ονειρεύομαι ακόμη και την κατάκτηση του τίτλου στην Ουάσιγκτον» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...