Τελευταία νέα
Σκάνδαλο με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Πιθανόν από άλλους δότες έως και 30 παιδιά Θεοδωράκης – Μικρούτσικος στον Μανταμάδο Κυβερνητικές αγωνίες… Βεβαρημένο παρελθόν Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: Αποπληρώνετε φθηνό και ρυθμισμένο χρέος – Χρηματοδοτήστε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής και προσιτής στέγης Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες] ΕΛΑΣ για Γιάννη Τζούστα: «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους ανθρώπους που τον γνώρισαν» Σαλαμίνα: Αμέλεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την φωτιά στα Περιστέρια – Ενδείξεις εμπρησμού στα Σελίνια Μητσοτάκης: “Εθνική επιτυχία η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους” Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Που κρύβεται ο μεγάλος και τρανός Πιερρακάκης – Ερχονται νέες “βόμβες” Πυρετός προετοιμασίας στην ΕΛΑΣ ενόψει της ΔΕΘ – Πότε συνεδριάζουν τα όργανα Μητσοτάκης: «Εθνική επιτυχία» η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους
Tennis24.gr

Χένμαν για Φέρι: «Έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Μιλώντας στο Royal Birkdale, ενόψει του The Open, ο πρώην Νο1 της Μεγάλης Βρετανίας, Τιμ Χένμαν, χαρακτήρισε την πορεία του Φέρι στο Wimbledon καθοριστική για το μέλλον του.
«Ξεκίνησε τη χρονιά στο Νο185 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε μέσω των προκριματικών στη Μελβούρνη και στη συνέχεια συνέχισε να βελτιώνει την κατάταξή του. Έπειτα πήρε wild card στο Wimbledon όντας στο Νο114 και κέρδισε πέντε αγώνες φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Ήταν μια απίστευτη εμφάνιση και πιστεύω ότι δείχνει επίσης πόσο μικρές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτούς τους κορυφαίους παίκτες.»
Παρά τη θεαματική του άνοδο, ο Χένμαν θεωρεί πως ο Φέρι απέχει ακόμη από το αγωνιστικό του ταβάνι. «Έχει ακόμη πολλούς τομείς στους οποίους μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του και πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό όταν είσαι νέος. Ανυπομονώ να τον παρακολουθήσω. Χρειαζόμαστε Βρετανούς παίκτες στην κορυφή του αθλήματος και, ναι, έχει μια σπουδαία ευκαιρία.»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε συνολικά στο βρετανικό τένις. «Το είχαμε ανάγκη αυτό, γιατί οι πρώτες δύο ημέρες [Wimbledon] ήταν πραγματικά δύσκολες για το βρετανικό τένις. Ήταν όμως υπέροχο να δούμε τον Άρθουρ να παίζει τόσο καλά και, αν η Έμα Ραντουκάνου και ο Τζακ Ντρέιπερ επιστρέψουν υγιείς, υπάρχει επίσης η Κέιτι Μπόουλτερ, ο Κάμερον Νόρι, ενώ και ο Γιαν Τσοΐνσκι μόλις μπήκε στο Top-100 – είναι πλέον στο Νο75 του κόσμου. Θέλεις αυτοί οι Βρετανοί παίκτες να δημιουργούν ιστορίες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις.»
The post Χένμαν για Φέρι: «Έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...