Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασιστική κινητοποίηση για να προστατευτεί ο Κασιδιάρης Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ – Τι συζήτησαν ΌΧΙ ! Στη Σοφία Αντωνίου το πρώτο βραβείο Νέου Σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης ΚΚΕ: Αναίτια και άγρια η επίθεση των ΜΑΤ στην αντιφασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη Ζαχαριάδης σε Λατινοπούλου: «Δεν θα παραδώσουμε την 28η Οκτωβρίου σε όσους διαβάζουν επιλεκτικά την Ιστορία» Κακοκαιρία: Ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε με λέμβο από άνδρες της ΕΜΑΚ στον Πλατανιά Μαγνησίας [βίντεο] Λεπενιώτη για την απόρριψη της παράτασης θητείας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας: Επιχειρείται αποφυγή διερεύνησης σκανδάλων Λεπενιώτη για τις καταγγελίες Κοβέσι: «Η απόφαση του Αρείου Πάγου υπονομεύει το έργο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας» Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου για την Ανατολική Μεσόγειο και το Συμβούλιο Ασφαλείας Ακρίβεια στα καύσιμα: Δύσκολο χειμώνα προβλέπουν οι επίτροποι της ΕΕ – Ανοιχτό το ερώτημα αν θα ληφθούν μέτρα Νέα Αριστερά: «Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη λειτουργεί ως χορηγός του Κασιδιάρη – Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες»
Efsyn.gr

Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για συνταγματική αναθεώρηση: Το ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε σε ένα αμήχανο παρών ή καταψήφισε 

Κριτική στο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του προσωπικά ασκεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε σε ανάρτησή του ότι:
«Όσο κι αν ο κ. Ανδρουλάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, η ιστορία από σήμερα θα γράφει ότι επί των ημερών του το ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε σε ένα αμήχανο παρών ή καταψήφισε την αναθεώρηση μεταξύ άλλων:
– του άρθρου 16, δηλαδή την προστασία της γλώσσας και της σημαίας και τη δυνατότητα ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα,
– του άρθρου 21 για την προσιτή στέγη και τη διαγενεακή δικαιοσύνη και αλληλεγγύη,
– του άρθρου 24 για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης,
– του άρθρου 51 για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος με επιστολική ψήφο και εντός της επικράτειας,
– του άρθρου 78 για την απαγόρευση της αναδρομικής φορολογίας και τη φορολογική και επενδυτική σταθερότητα,
– του άρθρου 79 για τη βιώσιμη δημοσιονομική λειτουργία, ούτως ώστε να θωρακιστεί η πατρίδα μας από όσους έχουν σκοπό να κάνουν στο μέλλον πολιτική με δανεικά από τις επόμενες γενιές,
– του άρθρου 86 για τον περιορισμό του ρόλου της Βουλής κατά τη διερεύνηση της ευθύνης των υπουργών,
– του άρθρου 90 για την επιλογή της ηγεσίας της δικαιοσύνης και
– του άρθρου 103 για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Και καταλήγοντας ανέφερε «η σημερινή στάση του κ. Ανδρουλάκη, σε συνέχεια πολλών προγενέστερων αποφάσεων, συνιστά το αποκορύφωμα της συνειδητής επιλογής του ίδιου να μετατρέψει το κόμμα του σε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, στείρας άρνησης και οπισθοδρόμησης. Τελικοί κριτές θα είναι οι πολίτες».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...