Τελευταία νέα
Στην Ουάσιγκτον ο Ζελένσκι: Συνάντηση με Τραμπ με φόντο το… δειλό «φλερτ» του MAGA στο Κίεβο Αλέξης Τσίπρας: Ποιοι θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση της ΕΛΑΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Συνελήφθη 23χρονος τράπερ μετά από καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη Νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Διαβούλευση για το νερό ερήμην των αρμοδίων – «Παράθυρο» σε επενδυτές real estate Το «ράβε – ξήλωνε» της κομματικής υποκρισίας Οι θεσμοί που δεν χτίσαμε Θέμα χρόνου η προσχώρηση Χουρδάκη στο ΠΑΣΟΚ – Σήμερα η συνάντηση με Ανδρουλάκη Ιαπωνία: Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νησί Κιουσού – Προειδοποίηση για τσουνάμι ενός μέτρου ΠΑΣΟΚ: Στο «κόκκινο» η κόντρα με τη ΝΔ εν μέσω θέρους – Συντάξεις και ακρίβεια στο επίκεντρο ΜέΡΑ25 για το νέο εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο στην Κόρινθο: Πληρώνουμε την «ανάπτυξή» τους με το αίμα μας Περιοδείες Μητσοτάκη σε Λέρο-Αγαθονήσι και 7 υπουργών στην Δυτική Μακεδονία ΕΛ.Α.Σ. κατά κυβέρνησης για τον εξωδικαστικό: «Επί επτά χρόνια άφησε πολίτες και επιχειρήσεις μόνους απέναντι σε funds και πλειστηριασμούς»
Efsyn.gr

Σύρος: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το φονικό – Η στιγμή που η 41χρονη εισβάλλει στο σπίτι του δολοφόνου της

Πολλά παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της 41χρονης γυναίκας στην Άνω Πόλη της Σύρου.
Λίγες ώρες νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η 41χρονη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να μπαίνει μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να βγαίνει με τον 41χρονο άντρα να την ακολουθεί και να της πετάει μία καρέκλα.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, με στόχο να ανακαλύψουν τι προηγήθηκε και ο 41χρονος επιτέθηκε στη διασώστρια του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 41χρονης προέρχεται από κακώσεις στο θώρακα ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε με μαχαίρι. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής σημειώνει πως χρειάστηκε μόνο ένα χτύπημα για να τη σκοτώσει, καθώς το μαχαίρι της τρύπησε τον πνεύμονα.
Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως η γυναίκα μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει και ότι ο 41χρονος άντρας τη μαχαίρωσε αμυνόμενος.
Την Τρίτη οι απολογίες
Ο 41χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, καθώς και η σύζυγός του, η οποία κατηγορείται για συνέργεια, αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου.
Σήμερα η κηδεία της 41χρονης
Σήμερα επίσης, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και κάτοικοι της Σύρου θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 41χρονη διασώστρια, η κηδεία της οποίας θα τελεστεί στην Ερμούπολη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...