Τελευταία νέα
Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής  Μαύρη Θάλασσα: Ελληνόκτητο bulk carrier δέχθηκε απανωτά πλήγματα από drones ΣΥΡΙΖΑ: Η Ρ. Δούρου διέγραψε την Ν. Κασιμάτη και ζητάει την έδρα της Όλ. Γεροβασίλη Βενιζέλος για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Αποχαιρετώ ένα φωτεινό μυαλό ΠΑΣΟΚ: Τα υπερπλεονάσματα θα λειτουργήσουν ανασταλτικά για την ανάπτυξη της χώρας
Tennis24.gr

Αναβλήθηκε λόγω βροχής το ντέρμπι Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ

Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλεξ Ντε Μινόρ για τον πρώτο γύρο του Mubadala DC Open στην Ουάσιγκτον δεν πραγματοποιήθηκε τελικά την Τρίτη (29/07), καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την αμερικανική πρωτεύουσα οδήγησαν τους διοργανωτές στην αναβολή του αγώνα.
Το μεγάλο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος μεταφέρθηκε για την Τετάρτη (30/07) στις 20:00 GR, με τον κορυφαίο του ταμπλό και υπερασπιστή του τίτλου, Άλεξ Ντε Μινόρ, να ετοιμάζεται για μία ακόμη μονομαχία απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή.
Ο Τσιτσιπάς ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου για το 2026 στο ATP 250 του Γκστάαντ, αποτέλεσμα που σηματοδότησε την επιστροφή του στους τίτλους μετά από αρκετούς μήνες.
Η μεταξύ τους προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του Έλληνα, ο οποίος προηγείται με 12-1 στις αναμετρήσεις τους στο ATP Tour. Παρ’ όλα αυτά, ο Ντε Μινόρ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Ουάσιγκτον και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με νίκη την πορεία του στο φετινό τουρνουά.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον 17χρονο Κρουζ Χιούιτ, γιο του πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Λέιτον Χιούιτ, ο οποίος πανηγύρισε νωρίτερα την πρώτη νίκη της καριέρας του σε κυρίως ταμπλό ATP Tour, επικρατώντας του Μάρκος Γκιρόν.
MUBADALA DC OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-7h)
The post Αναβλήθηκε λόγω βροχής το ντέρμπι Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...