Τελευταία νέα
Ρελάνς από την ΕΛΑΣ για τα καύσιμα μετά τις επιστολές του πρωθυπουργού στην Ευρώπη «Χωρίς άδεια» η χρήση της μουσικής του Ξαρχάκου στο σποτ Κασσελάκη Γαλλία: Συγκρούσεις της αστυνομίας με τους οργισμένους μαθητές – Χιλιάδες συλλήψεις [εικόνες – βίντεο] Λεπενιώτη: Αδιανόητο να δίνεται βήμα σε καταδικασμένους εγκληματίες Χρυσαυγίτες Κυρ. Μητσοτάκης: «Στιγμή δικαίωσης» η ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO «Τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα από ευγνωμοσύνη» – Ο Άδωνις Γεωργιάδης «ανέβασε» γράμμα ασθενή που ευχαριστεί το ΕΣΥ Επίδομα θέρμανσης: Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε μεγαλύτερη ενίσχυση – Η ημερομηνία “κλειδί” Μητσοτάκης για παροχολογία: «Είναι εύκολο να ανοίξω το πουγκί, αλλά δεν θα το κάνω» Enaon EDA: Δεν διαπιστώθηκε διαρροή φυσικού αερίου στη Γκράβα Στέλλα Αραμπατζή: Προαναγγέλλει μηνύσεις κατά Mega και δημοσιογράφων μετά το ρεπορτάζ για το ιατρείο της Κρήτη: Προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας Διευκρινίσεις του Χ. Κακλαμάνη για το πλαφόν στα υπερκέρδη καυσίμων: Είναι πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ
Rednews.gr

Ο μουντιαλικός Σαλάχ-Εντίν για την θέση του Ορτέγκα

Οπως όλα δείχνουν ο Φραντσίσκο Ορτέγκα θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού και θα αφήσει κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για την αντικατάστασή του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Φίλιπο Μπιαφόρα, ο Σαλάχ – Εντίν βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και «θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός του η Ελλάδα».

«Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται την πώληση του Ορτέγκα στη Ρίβερ Πλέιτ και θα μπορούσε και αυτό να οδηγήσει στην ενασχόληση με τον Σαλάχ – Εντίν», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Ο 24χρονος Μαροκινός διεθνής αριστερός μπακ αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στην Αϊντχόφεν, καταγράφοντας 25 συμμετοχές με μία ασίστ. Ωστόσο, η ολλανδική ομάδα δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του, με τον Σαλάχ – Εντίν να είναι επίσης αρνητικός να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Σαλάχ – Εντίν συμμετείχε και στο Μουντιάλ 2026, έχοντας τέσσερις συμμετοχές στα ματς με τις Βραζιλία, Αϊτή, Ολλανδία και Γαλλία. Απέναντι σε Σκωτία και Καναδά, έμεινε στον πάγκο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...