Τελευταία νέα
Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων” Ψαράδες την «είπαν» στον Τσίπρα: «Για κάθε τρεις υπάρχουν 400 Τούρκοι, φταίτε κι εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα» Οργή Λιακούλη κατά Μητσοτάκη – Καταγγέλλει διαχωρισμό του «ενιαίου Ολύμπου» και αποκλεισμό της Θεσσαλίας Ρελάνς από την ΕΛΑΣ για τα καύσιμα μετά τις επιστολές του πρωθυπουργού στην Ευρώπη «Χωρίς άδεια» η χρήση της μουσικής του Ξαρχάκου στο σποτ Κασσελάκη Γαλλία: Συγκρούσεις της αστυνομίας με τους οργισμένους μαθητές – Χιλιάδες συλλήψεις [εικόνες – βίντεο] Λεπενιώτη: Αδιανόητο να δίνεται βήμα σε καταδικασμένους εγκληματίες Χρυσαυγίτες
Goalpost.gr

Επισημοποιήθηκε η παραμονή Μπάλλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε μία πολύ σημαντική εσωτερική «μεταγραφή» προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, διατηρώντας στο ρόστερ του έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της περσινής περιόδου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Μπάλλας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, επιλέγοντας να παραμείνει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από άλλους συλλόγους.
Ο Μπάλλας, με πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες (66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική με ΠΑΟΚ, ΝΠΣ Βόλος, Νίκη Βόλου, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικό και Βέροια), προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές, 1.744 λεπτά και 4 τέρματα.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπάλλα για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του νέου Ολυμπιακού Βόλου, προσθέτοντας ποιότητα, ταχύτητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική γραμμή. Με 66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και μια γεμάτη περσινή σεζόν με 23 συμμετοχές, 1.744 λεπτά συμμετοχής και 4 γκολ, ο Μπάλλας αποδεικνύει πως διαθέτει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει.
Στην έως τώρα πορεία του έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΝΠΣ Βόλος, Νίκη Βόλου, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικό και Βέροια, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες.
Η επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου, παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε από άλλες ομάδες, επιβεβαιώνει την πίστη του στο κοινό μας όραμα.
Γιώργο, συνεχίζουμε μαζί! Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!
Το άρθρο Επισημοποιήθηκε η παραμονή Μπάλλα στον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...