Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ κατά κυβέρνησης για την εκλογή Τούρκου στο ΝΑΤΟ: «Με ποιο σκεπτικό δόθηκε η ελληνική συναίνεση;» – Ζητά εξηγήσεις για τον DIANA Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας και Άδωνις οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί – «Κανείς» απαντά το 44% των πολιτών Πολύ σκληρή απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Μητσοτάκη για τους ποινικούς κώδικες: «Ως εδώ με τη λάσπη, να μιλήσει με ονόματα» Λυρίτσης κατά Πιερρακάκη για τα κόκκινα δάνεια: «Το άρθρο 23 δεν το έφερε ο Τσίπρας – Η κυβέρνησή σας το έφερε και το απέσυρε» Άνοιξαν τη λέσχη του ΑΠΘ για όλους τους φοιτητές, διεκδικούν αυτό να γίνεται μονίμως ALCO: Ποιοι είναι οι πιο πετυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Ονόματα και διευθύνσεις τώρα – Ως εδώ με τη λάσπη» Ε.Ε.: Αφιερωμένη στην τεχνητή νοημοσύνη η επόμενη Σύνοδος Κορυφής στο Δουβλίνο Διαμαρτυρία της ΕΛΑΣ για τον αποχαρακτηρισμό πρασίνου στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας Με κοινό μέτωπο οι Χιώτες στην Αθήνα κατά της παύσης λειτουργίας του αεροδρόμιου Αυγερινοπούλου: Κατηγορεί για Αθέμιτη Στοχοποίηση στην Υπόθεση «Χωριάτικο» Η ΕΛΑΣ καλεί τον Πιερρακάκη να αφήσει τις… πονηριές: «Το άρθρο 23 το έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ»
Thepressproject.gr

Ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται ομόφωνα την άρση αστυλίας του «γαλάζιου» βουλευτή Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο Qatargate που ερευνάται από τις βελγικές αρχές.
Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έστειλε πολυσέλιδο υπόμνημά με το οποίο ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, υποστηρίζοντας ότι επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η συμμετοχή του στο Επίτιμο Συμβούλιο του Fight Impunity ήταν αποκλειστικά τιμητική και ότι δεν είχε εκτελεστικές, διοικητικές ή διαχειριστικές αρμοδιότητες.
Όπως αναφέρει, δεν συμμετείχε στη διαχείριση των οικονομικών της οργάνωσης, στην εξεύρεση ή διαχείριση χρηματοδότησης, ούτε στη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων.
Ταυτόχρονα, υποστηρίζει πως η συμμετοχή του είχε γνωστοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είχε τεθεί υπό τον προβλεπόμενο δεοντολογικό έλεγχο, ενώ η αποζημίωσή του ήταν εγκεκριμένη, δηλωμένη και φορολογημένη στην Ελλάδα.
«Δεν έχω καμία σχέση με τις παράνομες πράξεις που περιγράφονται στο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης», διατυπώνει απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...