Τελευταία νέα
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Νίκο Καλογερόπουλο: «Ξεκληρίζεται ένα είδος ανθρώπων που είχαν ανιδιοτέλεια, ψυχή» Δεκάδες αποχωρήσεις από την Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών Συλλυπητήριο μήνυμα του Τομέα Πολιτισμού της ΕΛ.Α.Σ. για την απώλεια του Νίκου Καλογερόπουλου Patriot: Με τον μήνα η παραμονή στη Σαουδική Αραβία – Αντίμετρο για τη συμφωνία της Μέκκας; Δεν προσέγγισε τα Ψαρά το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» λόγω καιρού Μήλος: Επιχείρηση διάσωσης 33χρονου που ανέβηκε σε βράχο 20 μέτρων και δεν μπορούσε να κατέβει Φωτιά στον Κουβαρά: Ζημιές σε εργοστάσιο και κτηνοτροφικές μονάδες – Ισχυροί οι άνεμοι [βίντεο] Τσίπρας: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με pass και επιδοτήσεις αλλά με πολιτική σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα “Βόμβα μεγατόνων”: Δίνουν εκατομμύρια στην επιχείρηση της οικογένειας του Μανώλη Χριστοδουλάκη Αλέξης Τσίπρας- Συνέντευξη: Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την τρομακτική αισχροκέρδεια, τη συσσώρευση πλούτου στο 1% της ελληνικής κοινωνίας Δόμνα Μιχαηλίδου: Από την «πυρηνική» οικογένεια στην «κοινωνική» Ριβιέρα Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
Filathlos.gr

Σημαντική αλλαγή στους ξένους της Super League!

Τρεις νέες χώρες συμπεριλαμβάνονται πλέον στη Β’ ζώνη κοινοτικών παικτών, εξέλιξη που χαροποιεί τις ομάδες της Super League και ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, που είχε θέμα με τη λίστα των ξένων ποδοσφαιριστών (μη κοινοτικών).
Συγκεκριμένα πρόκειται για το Μαρόκο, την Αλγερία και την Τυνησία, οι ποδοσφαιριστές των οποίων θα λογίζονται πλέον ως κοινοτικοί.
Να θυμίσουμε ότι από τη νέα σεζόν η Super League ψήφισε νέο κανονισμό για τη λίστα των μη κοινοτικών όπου το 5+3 (πέντε άνω των 23 ετών και τρεις κάτω των 23) για τα ρόστερ των ομάδων έγινε πλέον 6+2, πλην όμως δεν αλλάζει ο αριθμός των πέντε (άνω των 23) που επιτρέπεται να μπουν στην αποστολή-φύλλο αγώνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί, όμως, ότι η εν λόγω αλλαγή για τις τρεις χώρες της Β.Αφρικής δεν αφορά σε κάποιον νέο κανονισμό της ΕΠΟ, αλλά βασίζεται στις συμφωνίες σύνδεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τρίτες χώρες και εφαρμόζεται στο πλαίσο του ευρωπαϊκού δικαίου.
Σε ανάλογο καθεστώς εμπίπτουν και χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νορβηγία, η Ελβετία, η Σερβία, η Τουρκία, η Ουκρανία και η Αλβανία που επίσης δεν αποτελούν μέλη της ΕΕ, παρότι βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...