Τελευταία νέα
Ευρωπαϊκή Ένωση και Καναδάς ετοιμάζουν σειρά συμφωνιών – Ποιες περιλαμβάνονται στο σχετικό προσχέδιο Τέμπη: Ο ρόλος του Μητσοτάκη και η εντολή στον Τριαντόπουλο για το “μπάζωμα” Παναθηναϊκός: Έριξε «κατοστάρα» στη Βιλερμπάν στο κατάμεστο T-Center Υπόθεση Μαρφίν: Απορρίφθηκε η προσφυγή της 46χρονης κατηγορουμένης. Δελτίο Τύπου του Κώστα Παπαδάκη, συνηγόρου υπεράσπισης Αρβανίτης: Στο εδώλιο, δίπλα στον Χρ. Τριαντόπουλο, πρέπει να υπάρχει άλλη μια θέση για τον Κυρ. Μητσοτάκη ΕΛ.Α.Σ.: «Κόλαφος για την κυβέρνηση» το ψήφισμα της PACE ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για αυτόματη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα όταν ανεβαίνει το πετρέλαιο Δούρου από Κυψέλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό των κατοίκων που αγωνιούν για τα σπίτια τους» «Καθάρισε» τη Μανρέσα o ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του EuroCup Ρόδος: Αναστάτωση στο λιμάνι μετά τη θραύση κάβων του κρουαζιερόπλοιου Scarlet Lady ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ασφάλεια πάνω από τα κέρδη τους! – Να μην πληρώσουμε το ΜΕΤΡΟ με τις ζωές μας! Οι Αμερικανοί αποχώρησαν από το Ιράκ μετά από 23 χρόνια και ο Τραμπ κάνει λόγο για νίκη
Goalpost.gr

Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση …θρίλερ με «σφραγίδα» Ραστόντερ! | HIGHLIGHTS

Έστω και αν χρειάστηκε να περάσει από δοκιμασία, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Πάκσι στο ΟΑΚΑ και, σε συνδυασμό με την επικράτησή του (2-1) στο πρώτο παιχνίδι, εξασφάλισε την παρουσία του στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Η ουγγρική ομάδα έβαλε δύσκολα στους «πράσινους», οι οποίοι όμως βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις από τον πάγκο και κατάφεραν να διαχειριστούν την κατάσταση στα κρίσιμα λεπτά.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 35’ με δυνατό τελείωμα του Πέτο. Η αντίδραση του «Τριφυλλιού» ήταν άμεση, καθώς στο 44’ ο Γιάγκουσιτς με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα πριν την ανάπαυλα.
Στην έναρξη της επανάληψης ο Παναθηναϊκός δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά στο 57’ η Πάκσι πήρε ξανά τα ηνία με τέρμα του Γκιόρφι, σε μια αμφισβητούμενη φάση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν παράβαση για χέρι στην αρχή της προσπάθειας.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, περνώντας στο γήπεδο τον Ραστόντερ. Ο 24χρονος επιθετικός έδωσε επιθετική πνοή και στο 85ο λεπτό, αξιοποιώντας την κεφαλιά-πάσα του Ντε Φράι, πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 που σφράγισε την πρόκριση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Νίστρουπ): Πένια, Κυριακόπουλος, Τουμπά (60′ Φαν Ντρόνγκελεν), Ντε Φράι, Τσάπρας, Καμαρά, Τσέριν (75′ Τσιριβέγια), Γιάγκουσιτς (66′ Ραστόντερ), Ζαρουρί (60′ Πελίστρι), Αντίνο (75′ Ταμπόρδα), Τετέι.
Πάκσι (Μπόγκναρ): Κοβάτσικ, Ζέκε, Σαμπό, Βας, Λαπού (46′ Λέντσερ), Παπ, Βίντεκερ, Γκιόρφι (85′ Μπαλόγκ), Πέτο (72′ Τοθ), Χόρβαθ (72′ Γιούρκιτς), Σάλαϊ (72′ Μπόντε).
 
Το άρθρο Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση …θρίλερ με «σφραγίδα» Ραστόντερ! | HIGHLIGHTS εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...