Τελευταία νέα
Ερντογάν: «Περιμένω να τηρηθεί η υπόσχεση Τραμπ για τα F-35» – Τι είπε για τη «Συμφωνία της Μέκκας» Ιράν: Απειλεί με «πλήρη επίθεση» μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ Πολύτιμα πετράδια ιστορικής μνήμης Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ξεκινούν οι αυτοψίες – Πόσα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, «ευτυχώς που φυσούσε βοριάς» Καιρός: Εως 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται τοπικές βροχές Σίφνος: Μυστήριο με την πτώση του ελικοπτέρου – Τι εξετάζουν οι αρχές, τα κρίσιμα λεπτά πριν από την τραγωδία Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Αυγούστου Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό Μέχρι το Μαξίμου έφτασαν οι φήμες για αλλαγή ηγεσίας Κύπελλο Ελλάδας: Ποιες ομάδες που πέρασαν στη League Phase [βίντεο] Γάζα: Παλαιστίνιοι κατακρίνουν τη στάση των ΗΠΑ – «Δίνουν το ελεύθερο στον Νετανιάχου να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς» Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καρπενήσι
Filathlos.gr

Ο Πανταλέων νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Σωτήρης Πανταλέων είναι από τους ανθρώπους εκείνους που αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού.
Με καταπράσινα συναισθήματα και τεράστια προσφορά στον Ερασιτέχνη ως αθλητής, παραμένοντας φυσικά στο πλευρό της «μάνας του λόχου», αποτελεί πλέον τον νέο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όντας και μέλος του Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος!
Η σχετική ανακοίνωση:
“Πανταλέων αντί Παναγιωτίδη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Ο Σωτήρης Πανταλέων, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην Ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, αποτελεί το νέο μέλος στο Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Παναγιωτίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν και από τη θέση του Β’ αντιπροέδρου.
Τη θέση στο Δ.Σ., που ως γνωστόν προβλέπεται βάσει νόμου για τον Ερασιτέχνη, διατηρεί ο κος Βρανόπουλος, συνεπώς η ενσωμάτωση του Σωτήρη Πανταλέων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα αποτελεί ανεξάρτητη επιλογή.
Άπαντες γνωρίζουν, άλλωστε, ότι ήταν πάντοτε «παρών» για το σύλλογο, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, όντας από 10 ετών αθλητής του Παναθηναϊκού χωρίς μάλιστα να φορέσει οποιαδήποτε άλλη φανέλα ελληνικής ομάδας.
Αποτελεί μια ακόμα ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πλαίσιο της συσπείρωσης που επιχειρείται.
Από τον Μάιο του 2021 εκτελεί χρέη Διευθυντή των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη, πόστο που θα διατηρήσει, έχοντας αποκτήσει την ανάλογη παραγοντική εμπειρία.
Η επίσημη αντικατάστασή στο Δ.Σ. θα γίνει το προσεχές διάστημα”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...