Τελευταία νέα
Μαξίμου: Διπλή στρατηγική στον προεκλογικό μαραθώνιο-Επιχείρηση εμβολισμού του μεσαίου χώρου με επαναπροσέγγιση δεξιών ψηφοφόρων Εμπόριο πετρελαίου: Οι χώρες του Κόλπου ψάχνουν για… «ιρλανδική διάβαση» στα Στενά του Ορμούζ ΔΕΗ: Αμετάβλητο το πράσινο τιμολόγιο τον Αύγουστο Στο Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις πυρκαγιές Ο Ινφαντίνο έβαλε… αυτογκόλ: «Μεγάλο πλήγμα στις πιθανότητες επανεκλογής του στη FIFA», λένε οι ειδικοί Μάχη επιβίωσης για τη ΝΔ – Τα σενάρια Μαξίμου για παραμονή Μητσοτάκη και η “κόκκινη γραμμή” του 25% Εκδρομείς Αυγούστου: Εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια αλλά με καθυστερήσεις – Γεμάτα τα λιμάνια [εικόνες] Νίκος Παππάς: Καμπανάκι για το Ταμείο Ανάκαμψης – “Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει έως και 15 δισ. ευρώ” Στο συντονιστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης Ψυχιάτρος στο Δαφνί για Γεωργιάδη: Του είπαμε να φύγει και μας απείλησε με πειθαρχικό Η φορολόγηση των υπερπλουσίων Το σχέδιο “Αριστοτέλης” και η πολιτική συγκυρία των ανακοινώσεων
Efsyn.gr

Ο Αύγουστος μπήκε με πολλά… μποφόρ – Ισχυροί άνεμοι σε Αιγαίο

Το Σάββατο 01 Αυγούστου, αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τους ενισχυμένους ανέμους κυρίως στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 14 έως 37 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλίας από 13 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου (στη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο έως 37-39 βαθμούς Κελσίου), στην Κρήτη από 16 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου (στα νότια του νησιού έως 32-33 βαθμούς Κελσίου), στα Επτάνησα από 19 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 19 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 18 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Στον Πατραϊκό οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
 
Πηγή: Meteo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...