Τελευταία νέα
Την κλείδωσαν και έφυγαν – Απίστευτη περιπέτεια 26χρονης στον ΕΟΠΥΥ Καλαμαριάς Τσουκαλάς για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Η κυβέρνηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές Φωτιά στο Κόμιτο Καρύστου – Επιχειρούν πέντε εναέρια μέσα Εκτεθειμένη η ευρωζώνη από μια διόρθωση στην αγορά τεχνητής νοημοσύνης Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται – Δεν υπήρξε επικοινωνία με το ελικοδρόμιο Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια» Το ΙΝΑΤ συνεχίζει την αναδημοσίευση των αναλύσεών του με το πλαίσιο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων για το αναγκαίο πέρασμα από την Ενεργειακή Ολιγαρχία, στην Ενεργειακή Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα Η απάντηση της Ντραγκομίροβα στους επικριτές της: «Το μακιγιάζ δεν με εμποδίζει να τρέξω» Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Καρυστιανού: “Απομακρύνουμε τα βαρίδια και η “Ελπίδα” θα απογειωθεί” Παππάς κατά ΝΔ: «Δίνετε 13 δισ., όσο “επτά ΔΕΘ”, για να αποπληρώσετε φθηνό, ρυθμισμένο χρέος»
Moneypress.gr

Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στο πύρινο μέτωπο της Ψάθας – Νεκροί ένας Ρουμάνος χειριστής και ένας Έλληνας μεταφραστής (Video & Photos)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Αυγούστου 2026 στην Πυροσβεστική καθώς δύο ελικόπτερα, τα οποία επιχειρούσαν στη φωτιά στην Ψάθα, συγκρούστηκαν. Πρόκειται για δύο εναέρια μέσα τύπου Bell. Το Πυροσβεστικό Σώμα έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: Κατά τη διάρκεια επιχείρησης δασοπυρόσβεσης στην περιοχή της Ψαθάς, συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα, με πλήρωμα δύο πιλότων έκαστο, που συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των πληρωμάτων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα ελικόπτερα είχαν απογειωθεί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, με βάση την ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Δείτε περισσότερα στο Lykavitos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...