Τελευταία νέα
Βίκτορ Σανέγεφ: Γεννήτορας έκστασης! Ζαπορίζια: Ουκρανικοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν τον εξωτερικό εξοπλισμό τροφοδοσίας στον πυρηνικό σταθμό ΗΠΑ: Παραιτείται ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης του Τενεσί μετά την αποτυχημένη εκτέλεση της Κρίστα Πάικ Ο Ζαχαρός απολογείται μετά την εξοργιστική δήλωση για την Εριέττα Μόλχο: «Λάθος διατύπωση» Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο Πυροσβεστικά μέσα πλοίων: Το υπουργείο Ναυτιλίας έκλεισε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις Ανδρουλάκης: “Ισχυρό ναυτικό έθνος χωρίς ισχυρή αλιεία δεν γίνεται”  Κουφονικολάκου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παράγοντας αποσταθεροποίησης σε όλα τα επίπεδα Αποστολάκη: Τι δεν μας είπε ο Κυρ. Πιερρακάκης για 120 δόσεις και servicers Έκλεβαν αυτοκίνητα και μηχανές στην Αττική με τη μέθοδο «πατάκι» – Οκτώ συλλήψεις, πάνω από 350.000 ευρώ το κέρδος Μιλένα Αποστολάκη: Τι δεν μας είπε ο Κυρ. Πιερρακάκης για 120 δόσεις και servicers [βίντεο] Ιωαννίδης στην εκδήλωση της «Εστίας»: «Η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από νούμερα-αχρηστοκράτες, προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για τον ανέτοιμο Ολυμπιακό

Απόψε ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του παιχνίδι στη σεζόν. Κι είναι πολύ σημαντικό. Είτε αντίπαλος είναι η Ναϊμέγκεν, είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Μιλάμε για Τσάμπιονς Λιγκ. Κι ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει προκριματικά τα δύο τελευταία χρόνια γιατί αγωνίστηκε απευθείας στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ.
Συν ότι είναι ανέτοιμος. Δεν το λέω λόγω αποτελεσμάτων στα φιλικά ματς, αλλά επειδή βρισκόμαστε ακόμα αρχές Αυγούστου και είναι αδύνατον για μια ελληνική ομάδα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός θέλει τον χρόνο του. Άλλωστε, η ομαδα του Σεπτεμβρίου ενδέχεται να είναι αρκετά διαφορετική με τις προσθαφαιρέσεις.
Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη οφείλει να είναι υπομονετικός και να στηρίξει την ομάδα που θα έχει κάποια νέα πρόσωπα.
Όπως ο Πόποβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Μαφέο η, ο Σάλιακας στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ θέση διεκδικεί ο Ζότα Σίλβα.
Ο Μεντιλίμπαρ είναι αυτός που θα επιλέξει την ενδεκάδα γνωρίζοντας ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Θυμηθείτε πέρυσι το ματς με την Πάφο.
Γι’ αυτό λέω ότι θα είναι ένα παιχνίδι με απαιτήσεις και χρειάζεται τεράστια προσοχή από τους ερυθρόλευκους που εννοείται ότι θέλουν και θα επιδιώξουν να κάνουν ένα σοβαρό βήμα για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή παρουσία, όμως θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα να ανταποκριθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...