Ο Γιανίκ Σίνερ βρέθηκε στο Μιλάνο για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις, λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή του για την αμερικανική περιοδεία.
Ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε το πρωί της Τρίτης (4/8) στην κλινική Physioclinic, στην οδό Φοντάνα, μία από τις εξειδικευμένες μονάδες αξιολόγησης και φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης στην Ιταλία. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον δρ. Βόλπι, πρώην επικεφαλής ιατρό της Ίντερ, και διήρκεσαν για τέσσερις ώρες.
Μαζί με τον Ιταλό πρωταθλητή βρίσκονταν τέσσερα μέλη του προπονητικού και υποστηρικτικού του επιτελείου. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο Σίνερ αποχώρησε από την κλινική, υπογράφοντας αυτόγραφα στους φιλάθλους που τον περίμεναν έξω από το κτίριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η επίσκεψη ενδέχεται να σχετίζεται με μία μικρή ενόχληση στο δεξί γόνατο. Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την παρουσία του στο J Medical του Τορίνο, ο Σίνερ είχε φωτογραφηθεί με επίδεσμο στην περιοχή του γονάτου.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να παραπέμπει σε σοβαρό πρόβλημα. Αντιθέτως, οι εξετάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της προληπτικής παρακολούθησης της φυσικής του κατάστασης, ώστε να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τυχόν μικρές επιβαρύνσεις.
Το αγωνιστικό του πρόγραμμα παραμένει αμετάβλητο. Ο Σίνερ αναμένεται να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες την Κυριακή 9 Αυγούστου, προκειμένου να ξεκινήσει την περιοδεία στα σκληρά γήπεδα, με πρώτο μεγάλο στόχο το Masters 1000 του Σινσινάτι και στη συνέχεια την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου του στο US Open.
The post Σίνερ: Ιατρικές εξετάσεις στο Μιλάνο πριν από την αναχώρηση για τις ΗΠΑ appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
