Τελευταία νέα
Τίτλοι τέλους Η… ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ Ικανοί πάντοτε για το χειρότερο… Πατέρας συνελήφθη στην Χαλκιδική: Έδωσε στον ανήλικο γιο του να οδηγήσει τζετ σκι Βουλγαρία: Εργαστήριο φαιντανύλης εξάρθρωσε η αστυνομία – Προμήθευε όλη τη χώρα Κούβα: Χάος μετά από νέα πανεθνική διακοπή ρεύματος – Αρνείται κάθε ευθύνη η Ουάσιγκτον παρά τον αποκλεισμό Κηδεύτηκαν στη Γάζα 112 Παλαιστίνιοι που ανασύρθηκαν από τα ερείπια – Κυρίως γυναίκες και παιδιά [εικόνες – βίντεο] Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο ανέτοιμος Ολυμπιακός Σύγκρουση ελικοπτέρων: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που σκοτώθηκε στην Ψάθα Κόσοβο: Οι αρχές πιστεύουν ότι εντόπισαν νέο ομαδικό – Υπόνοιες για έγκλημα πολέμου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 Επίσκεψη της ΕΛ.Α.Σ. στις πυρόπληκτες περιοχές Πόρτο Γερμενού, Βιλίων και Μεγάρων Θυμός και απόγνωση μετά τις πυρκαγιές: Στάχτες και ερείπια στη Δυτική Αττική [εικόνες – βίντεο]
Efsyn.gr

Μυστράς: Ο 55χρονος έκρυβε 5 χρόνια το νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξή του [βίντεο]

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στον Μυστρά Λακωνίας, από την τρομακτική υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι αρχές εντόπισαν μετά από έλεγχο σε ξενοδοχείο το πτώμα ενός άνδρα και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για 90χρονο ο οποίος είχε να δώσει σημάδια ζωής εδώ και πέντε χρόνια. Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο 55χρονος γιος έκρυψε τον νεκρό πατέρα του για να παίρνει τη σύνταξή του.

Λίγη ώρα αργότερα η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης της Αστυνομίας, καθώς προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς ανέφερε πως ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια, ωστόσο θα πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση, απάτη κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη σήμερα (4.8.2026) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, 55χρονος Έλληνας, στο πλαίσιο διερεύνησης της απουσίας του 90χρονου πατέρα του και επακόλουθη διεξοδική αστυνομική έρευνα, διότι, όπως προέκυψε, απέκρυψε από τις Αρχές τον θάνατο του 90χρονου, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει την σύνταξή του».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα οι αρχές άρχισαν τις έρευνες έπειτα από καταγγελία και διαπίστωσαν ότι ο θάνατος του 90χρονου συνταξιούχου δασκάλου δεν είχε δηλωθεί στο αρμόδιο Δημοτολόγιο Κυνουρίας.
Έτσι προχώρησε σε παρακολούθηση του ξενοδοχείου, και κάλεσε το γιο του στο Τμήμα για κατάθεση. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν μαζί του στο ξενοδοχείο, όπου μετά από έρευνα στο υπόγειο εντόπισαν σε καταψύκτη το μακάβριο εύρημα. Η μητέρα της οικογένειας έχει επίσης πεθάνει, περίπου 7 χρόνια πριν.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...