Τελευταία νέα
Ο θλιβερός χάρτης της πύρινης καταστροφής: Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες – Δραματικά στοιχεία για Δυτική Αττική και Βοιωτία Η στενή σχέση ΗΠΑ – Μαρόκου και τα ερωτήματα γύρω από την κρίση στη Θέουτα Γρατσία για τον πόλεμο στο κόμμα Καρυστιανού: «Υπήρχαν παράλληλες ζυμώσεις» Γερμανία: Συρμοί τραμ συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Τουλάχιστον 25 τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση [εικόνα – βίντεο] Νορβηγία: Μυστηριώδεις θάνατοι ταράνδων στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Τραυματίστηκε γυναίκα Ανακοινώθηκαν 95 ειδικότητες και 860 τμήματα των ΣΑΕΚ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις Πέθανε κουτάβι που είχε υιοθετηθεί από αγέλη λύκων – Μεγάλωνε μαζί τους στην άγρια φύση της Μακεδονίας [βίντεο] Δεν κάνει πίσω η UEFA κατά Ινφαντίνο: «Το μποϊκοτάζ στις διοργανώσεις της FIFA παραμένει σε ισχύ» Λάκης Χαλκιάς: Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία του – Με την εμβληματική «Φάμπρικα» το στερνό αντίο «Tinder για δότες σπέρματος»: Η απόκτηση παιδιών έγινε και διαδικτυακή αγορά Σπιτάκια Ανακύκλωσης: Η Γεωργάκη απαντά ξανά στον Γεωργιάδη – «Εξακολουθεί να συγχέει διαφορετικά νομικά ζητήματα»
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Ο Τετέι στο νοσοκομείο με λοιμώδη μονοπυρήνωση

Ο Ανδρέας Τετέι βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω λοιμώδους μονοπυρήνωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία, καθώς τα συμπτώματά του είναι ήπια.
Ο Έλληνας επιθετικός δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ 1948 και παραμένει αμφίβολος για τη ρεβάνς, με την κατάστασή του να παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Τετέι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος λόγω εμφάνισης λοιμώδους μονοπυρήνωσης. Ο διεθνής επιθετικός υποβάλλεται καθημερινά στον απαραίτητο κλινικοεργαστηριακό έλεγχο, ώστε να εκτιμηθεί η πορεία της υγείας του».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Βόμβα Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε ότι «χώρισε» επαγγελματικά με τον πατέρα […]