Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ.: Η ασφάλεια των πολιτών είναι σε κίνδυνο – Ας λειτουργήσει επιτέλους το Υπουργείο Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης είναι Λουδοβίκος – Δεν ξέρει τι συμβαίνει στην κοινωνία Καταγγελία για Βιολάντα: Απέλυσαν εργαζόμενους που είχαν καταθέσει για οσμή αερίου πριν την έκρηξη Ολοκληρώθηκε το 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στο Πάρκο Τρίτση Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία Η απειλή της Γκίλφoϊλ κατά της ελληνικής μπανανίας… Κουτσούμπας: «Ανεπιθύμητος ο Ρούμπιο στην Ελλάδα» – Σκληρή επίθεση σε κυβέρνηση, ΝΑΤΟ και Κασιδιάρη Συναγερμός στη Βρετανία: Εκκενώσεις κατοικιών και συλλήψεις για εκρηκτικά κοντά σε αμερικανική βάση Τσουκαλάς κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: Η χώρα έχει ένα «Λουδοβίκο», τον κ. Μητσοτάκη, δεν χρειάζεται άλλον Ανδρουλάκης με αφορμή τις δηλώσεις Κουλκουδίνα: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία Χάρης Καστανίδης στην «Εφ.Συν.»: «Δεν βοηθά η διάσπαση του προοδευτικού χώρου» Λαοθάλασσα στο Πάρκο Τρίτση για το 52ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – «Με το ΚΚΕ μπροστά για τον Σοσιαλισμό!»
Efsyn.gr

Πώς να κερδίσετε μια υπουργική καρέκλα

Είσαι στέλεχος της κυβέρνησης ή υψηλόβαθμος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων ή παράγοντας του κόμματος των ιδιοκτητών της χώρας ή ανώτερος δικαστικός λειτουργός και διαπιστώνεις ότι το τηλέφωνό σου παρακολουθείται. Τι κάνεις; Αν είσαι σοβαρός και υπεύθυνος, θυμώνεις, ανεβαίνεις στα κεραμίδια, ζητάς εξηγήσεις από τους πολιτικούς προϊσταμένους σου και πηγαίνεις στη Δικαιοσύνη για να τιμωρηθούν οι δράστες.
Αν δεν κάνεις τίποτα απ’ αυτά, τι κερδίζεις; Μια υπουργική καρέκλα, μία εκλόγιμη θέση στη λίστα επικρατείας του αγαπημένου κόμματός σου και την πλέρια ευγνωμοσύνη του αρχηγού σου που τον έσωσες.
Οπως έχεις μάθει, η σιωπή είναι αήττητη. Ξέρεις επίσης ότι βεβήλωση των ιερών και των οσίων του καθεστώτος θέλει κότσια. Κι εσύ δεν έχεις δράμι απ’ αυτά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...