Τελευταία νέα
Κ. Τασούλας: Η Αθήνα δεν είναι πόλη αποκλεισμών, αλλά ένας τόπος συνθέσεων και συγκερασμών Γαβρόγλου: 500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας Αφροδίτη Νέστορα: Έστησαν ενέδρα θανάτου – Ήθελαν να σκοτωθεί κόσμος Δύσκολοι καιροί για κεντρικούς τραπεζίτες Η «γαλάζια» Ελεονώρα Μελέτη… ανησυχεί: «Ξέρετε πόσοι εργοδότες εκβιάζονται από εργαζόμενους;» Θάνατος Μαζωνάκη: Διαφορετική γραμμή ακολουθούν πλέον οι δύο γιατροί – Το μήνυμα για μέθη και πλασμαφαίρεση Λέσβος: Στη Δικαιοσύνη δύο σύλλογοι για τον αφθώδη πυρετό Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου: «Απάντηση»… κατ’ ευφημισμόν για τις απολύσεις Live η συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συγγραφέα Ντάνιελ Μέντελσον Ανησυχία για τη Μονή Σινά: Γιατί η εισαγγελική πρόταση απειλεί τη διαπραγμάτευση Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής Δίκη για Τέμπη: Με τη φωτογραφία της κόρης του στα χέρια κατέθεσε ο Ηλίας Παπαγγελής – «Αυτή είναι η Αναστασούλα»
Filathlos.gr

Διαιτητής έκπληξη στον τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ ΑΕΚ και ΟΦΗ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, καθώς ΑΕΚ και ΟΦΗ θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 12 Αυγούστου (20:00) στο Παγκρήτιο, με έπαθλο το Σούπερ Καπ.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης, με τον Τάσο Παπαπέτρου να ορίζεται ως πρώτος διαιτητής. Βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος και Πάτρας, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Κατσικογιάννης.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Ζαμπαλάς, με βοηθό VAR τον Γιουματζίδη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο ίδιος ο Στεφάν Λανουά.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
“Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Παπαπέτρου με α΄ βοηθό τον κ. Πετρόπουλο, β΄ βοηθό τον κ. Πάτρα, 4ο διαιτητή τον κ. Κατσικογιάννη, VAR τον κ. Ζαμπαλά και AVAR τον κ. Γιουματζίδη. 
Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Λανουά”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...