Τελευταία νέα
Μια μοναδική προσφορά της «Εφ.Συν.» αυτό το Σαββατοκύριακο: Το μυθιστόρημα «Τα θύματα» των Μπουαλώ – Ναρσεζάκ  Γιατί η αμυντική συμφωνία Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας – Πακιστάν «ταράζει τα νερά» των ισορροπιών στη Μέση Ανατολή ΕΛΑΣ: Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική η συμφωνία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν Τσουκαλάς: Η τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης ΕΛ.Α.Σ.: Πόσες ακόμη εργολαβίες χρειάζεται το Ελληνικό Κτηματολόγιο αντί για ένα σχέδιο στελέχωσης; ΕΛ.Α.Σ.: Απαράδεκτη η στάση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που “μπάζωσε” το σκάνδαλο των υποκλοπών Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ερμακιά Μήνυμα Ισπανίας σε Ιταλία: Επαναφέρετε τη Σένγκεν μέχρι την Κυριακή, αλλιώς θα λάβουμε μέτρα Υποκλοπές: ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου – «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση» Γιατί οι Τούρκοι συρρέουν στα ελληνικά νησιά: Τούρκος αρθρογράφος εξηγεί Σφοδρή αντίδραση και από την ΕΛ.Α.Σ για την σκυταλοδρομία συγκάλυψης των υποκλοπών: H απροκάλυπτη ώσμωση δικαστικής Αρχής και Εκτελεστικής εξουσίας ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Όσο οι αρχειοθετήσεις συνεχίζονται, οι σκιές παραμένουν και μεγαλώνουν
Efsyn.gr

ΣΕΦ: «Μπλόκο» στη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου – Νέος διαγωνισμός τον Σεπτέμβριο

Αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αρχικά το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τη σύμβαση και στη συνέχεια το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ακύρωσε τον διαγωνισμό.
Πλέον το έργο πηγαίνει σε νέα δημοπράτηση για τις 10 Σεπτεμβρίου, με τις διαδικασίες να ξεκινούν από την αρχή.
Ειδικότερα, το Ελεγκτικό Συνέδριο, με δύο αποφάσεις του, διαπίστωσε παραλείψεις κατά τη διεξαγωγή της διαδικασίας ανάθεσης. Το γεγονός αυτό οδήγησε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) στο να ακυρώσει την πρώτη διαγωνιστική διαδικασία και να προχωρήσει άμεσα σε επαναπροκήρυξη. Ο αρχικός διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί στις 4 Μαΐου, με την ΤΕΚΑΛ να αναδεικνύεται μειοδότρια εταιρεία, ενώ στις 5 Ιουνίου το ΤΕΕ είχε προχωρήσει στην κατακύρωση του έργου υπέρ της.
Ο νέος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην έδρα του ΤΕΕ, ενώ χθες (Πέμπτη) αποσφραγίστηκαν οι προσφορές. Η εκτιμώμενη αξία του έργου ανέρχεται περίπου σε 25 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο ανέλαβε την πραγματοποίηση του διαγωνισμού μετά από εγκεκριμένη από το Ελεγκτικό Συνέδριο σύμβαση που υπέγραψε με το ΣΕΦ.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...