Τελευταία νέα
Μετά τη Γαλάνη, Πάριος: Το τραγούδι με το οποίο σχολίασε ο Τσουκαλάς τις επιστολές Μητσοτάκη στην ΕΕ Γκράβα: Άκαρπος και ο δεύτερος έλεγχος – Δεν διαπιστώθηκε διαρροή αερίου στο σχολικό συγκρότημα 120.000 βιβλία προς… έξωση στο βιβλιοπωλείο αστέγων Οι G7 αποδεσμεύουν έως 100 εκατ. βαρέλια ντίζελ και πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα Ήττα της κυβέρνησης Σάντσεθ για τη στεγαστική κρίση: Η βουλή απέρριψε το νομοσχέδιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών Μητσοτάκης: Πεζοπορία στα μονοπάτια του Ολύμπου και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Νήσος Χρυσή: πόσα καράτια της έχουν μείνει; Ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο με τα προγράμματα κατάρτισης που ανέδειξε η «Εφ.Συν.»: «Πόσα εκατομμύρια κινδυνεύει να χάσει η χώρα;» Live η ομιλία Μητσοτάκη για την ένταξη του Ολύμπου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η Ε.Ε. συμφώνησε να απελευθερώσει τεράστιες ποσότητες αποθεμάτων ντίζελ  Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα μονοπάτια του Ολύμπου, πεζοπορία και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Κούρδοι, Αζέροι και Μπαλούχοι
Filathlos.gr

Ισοπαλία στο φινάλε για Άρη και Πανσερραϊκό

Ο Άρης άφησε πίσω του τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι Σερραίοι «τιμώρησαν» τα αμυντικά κενά της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου που έδωσε την ευκαιρία στον Ράφα Μιρ να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.
Τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Μάικιτς ανέτρεψε τον Τεϊξέιρα εντός περιοχής, με τον Γιάννη Πασά να ευστοχεί στην εσχάτη των ποινών για το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα, το δυνατό σουτ του Ντέλε-Μπασίρου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στη ρίζα της αριστερής δοκού της εστίας του Τιναλίνι. Κι ενώ απέτυχαν Μορόν (29’, 44’), Ντιαλό (38’) και Παλάσιος (39’), ήρθε το 0-2 στο 40’. Ο Θόδωρος Βερνάρδος ξεχάστηκε από τους αμυντικούς του Άρη και με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Μάικιτς.
Οι αλλαγές βοήθησαν τους «κίτρινους» να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, με τον Μιγκουέλ Αλφαρέλα να μειώνει στο 51’ με δυνατό, δεξί σουτ. Ο Τιναλίνι αρνήθηκε την ισοφάριση στον Κάμτση (58’), με τον Γρηγορίου να προχωρά σε δέκα αλλαγές, κρατώντας μόνο τον Μάικιτς κάτω από τα δοκάρια. Ο Μιρ (74’, 88’) δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε δύο περιπτώσεις, το ίδιο συνέβη και με τις προσπάθειες των Φαμπιάνο (75’), Ράτσιτς (82’), για να ισοφαρίσει τελικά στο 90’ ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά από πάσα του Καντεβέρε κι αφού πέρασε και τον Σακαλίδη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μάικιτς, Βοριαζίδης (67’ Φαντιγκά), Κάμτσης (67’ Κέρκεζ), Αντωνιάδης (67’ Φαμπιάνο), Χαρούπας (67’ Ράτσιτς), Γαλανόπουλος (67’ Γένσεν), Μπασίρου (46’ Ντιοπ/67’ Γκαρέ), Παλάσιος (46’ Παπασαραφιανός/67’ Μπουσαϊντ), Δώνης (67’ Γιαννιώτας), Μορόν (46’ Αλφαρέλα/67’ Μιρ), Ντιαλό (67’ Καντεβέρε).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Τιναλίνι (64’ Σακαλίδης), Παντελάκης (46’ Καρασαλίδης), Ηλιάδης (46’ Αλιατίδης), Τάχατος (64’ Γεωργιάδης), Αρμουγκόμ, Οικονόμου, Ρουμιάντσεβ (46’ Μασκανάκης), Τσέλιος, Τεϊξέιρα, Αδάμ (31’ Βερνάρδος), Πασάς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...