Τελευταία νέα
Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν τρεις απάτες κατά πολιτών – Παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ Θεσσαλονίκη: 61χρονη έχασε τη ζωή της σε παραλία της Θάσου ΠΟΥ: Οι νέες οδηγίες Τραμπ για τα παιδικά εμβόλια δεν βασίζονται σε κανένα επιστημονικό δεδομένο Washington Post: Η κυβέρνηση Τραμπ θα δαπανήσει τουλάχιστον 900 εκατ. δολάρια για έργα στον Λευκό Οίκο Νίκος Καλογερόπουλος: Με το ανατρεπτικό τραγούδι του «Όταν γυρίσω θα τους… » ο συγκινητικός αποχαιρετισμός [βίντεο] ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας έρχεται αγκαλιά με τα συμφέροντα που θέλουν έναν πολιτικό αρχηγό στα μέτρα τους Πούτιν: «Θα απαντήσουμε ανάλογα, αν η Δύση κατάσχει ρωσικά πλοία» Μουσειοποίηση της ζωής Υποτίθεται πως έχουμε δημόσια Υγεία Οι μεταλλάξεις του Ράμφου Ζαχαριάδης για την 16χρονη αθλήτρια: «Έδωσε την πιο δυνατή απάντηση – Φτάνει πια με τους μισάνθρωπους και ρατσιστές» Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία ενόψει Δεκαπενταύγουστου – Έλεγχοι και απαγορεύσεις κυκλοφορίας
Efsyn.gr

Τροχαίο δυστύχημα στην Κορινθία: Νεκρός 48χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στο Ρυτό

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/08) στο Ρυτό Κορινθίας, καθώς ο 48χρονος που είχε παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο υπέκυψε στα τραύματά του.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, άνδρας είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα από την παράσυρσή του.
Πώς έγινε το τροχαίο στην Κορινθία
Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αλμυρής – Σοφικού, στο Ρυτό Κορινθίας, το απόγευμα της Τρίτης 11 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 48χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο άνδρα και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Το τροχαίο στο Ρυτό Κορινθίας προστίθεται στα σοβαρά περιστατικά που σημειώνονται στους δρόμους της περιοχής, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση να διερευνώνται.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Χθες (11.8.2026) το απόγευμα, στο 1,5ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αλμυρής Ρυτού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, οδηγός του οποίου ήταν 48χρονος ημεδαπός και το οποίο βρισκόταν σε προσωρινή στάση. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν, ο θανάσιμος τραυματισμός του 48χρονου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε εξέλθει του οχήματος του, καθώς και ο τραυματισμός του 74χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...