Τελευταία νέα
Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο
Filathlos.gr

Εξελίξεις με Γιάρεμτσουκ: Τι αναφέρουν στην Ουκρανία…

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ είναι μία από τις υποθέσεις που δεν έχουν «κλείσει» στον Ολυμπιακό, με τον Ουκρανό στράικερ να «κόβεται» από την ευρωπαϊκή λίστα και όλα να δείχνουν πως θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, δημοσίευμα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «footballhub.ua», αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, έχει επιλέξει την επόμενη ομάδα του και πιέζει ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Τι λένε στην Ουκρανία για τον Γιάρεμτσουκ

«Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Γιάρεμτσουκ επέλεξε την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του», είναι ο τίτλος του άρθρου του «footballhub.ua», το οποίο στο κείμενό του αναφέρει:
«Ο Ουκρανός επιθετικός Ρόμαν Γιάρεμτσουκ επιθυμεί να επιστρέψει στη γαλλική Λυών, όπου αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Ο 30χρονος επιθετικός ανήκει αυτή τη στιγμή στον ελληνικό Ολυμπιακό, ο οποίος, σύμφωνα με το TransferFeed , δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον παίκτη να φύγει χωρίς αποζημίωση.
Η Lyonfoot αναφέρει ότι ο Γιάρεμτσου κεπιμένει στην επιστροφή του στη Λυών και προσπαθεί να πείσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να διευκολύνει τη μεταγραφή του. Ο γαλλικός σύλλογος είχε την οψιόν αγοράς του Ουκρανού έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ μετά τη λήξη του δανεισμού, αλλά αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν.
Ωστόσο, το κύριο εμπόδιο για τη μεταγραφή παραμένουν τα οικονομικά ζητήματα. Ταυτόχρονα, η Λυών δεν είναι έτοιμη να πληρώσει αυτά τα χρήματα προς το παρόν και θα ήθελε μάλιστα ο ελληνικός σύλλογος να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο του επιθετικού, το οποίο έχει δύο χρόνια ακόμα.
Σημειώνεται ότι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φύγει από την Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στις διαπραγματεύσεις. Εάν ο Γιαρεμτσούκ παραμείνει ανένδοτος στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία και ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει πραγματικά για την επόμενη σεζόν, η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...