Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Filathlos.gr

Αφήνει εκτός τρία αστέρια του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς!

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν αφορά τον αριθμό των ξένων παικτών στο ρόστερ του, ένα θέμα που αγγίζει πλέον και τον Ολυμπιακό.
Οι Πράσινοι διαθέτουν εννέα πρωτοκλασάτους ξένους και εφόσον το ρόστερ παραμείνει ως έχει, στα μεγάλα ελληνικά ντέρμπι θα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.
Κι αυτό γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά να αφήνουν εκτός τρεις παίκτες, γεγονός που σημαίνει ότι θα μένουν εκτός αγώνων παίκτες συνολικής αξίας άνω των έξι εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για ένα αγωνιστικό και οικονομικό παράδοξο, καθώς επενδύονται σημαντικά ποσά σε ένα ρόστερ που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως στις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Και όσο πλησιάζουν τα κρίσιμα παιχνίδια, τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η διαχείριση.
Με τα σημερινά δεδομένα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιορίσει τους ξένους του στους έξι για τα παιχνίδια στην Ελλάδα, οι αποφάσεις του Ομπράντοβιτς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες.
Ο Γκραντ, ο Μπόνγκα και ο Χουάντσο φαίνεται να είναι οι παίκτες που θα κινδυνεύουν περισσότερο να βρεθούν εκτός, ανάλογα φυσικά και με τον αντίπαλο και τις ανάγκες κάθε αγώνα.
Στη γραμμή των ψηλών ο Λεσόρ και ο Γιαμπουσέλε μοιάζει να αποτελούν σταθερές επιλογές. Στην περιφέρεια ο Χέιζ-Ντέιβις, ο Φρανσίσκο, ο Ναν και ο Μπαντιό συμπληρώνουν ένα ιδιαίτερα ισχυρό γκρουπ, με τον τελευταίο να θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...