Σε οκτώ ανέρχονται οι τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Πρέβεζα, ενώ μεταξύ τους υπάρχουν και μικρά παιδιά.
Το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην είσοδο της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου, στο ρεύμα από Πρέβεζα προς Άκτιο, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα με ρουμανικές πινακίδες, ένα ιταλικό και ένα ελληνικό. Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας.
Οι οκτώ τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φέρεται να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται από τους γιατρούς.
Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία
Η εικόνα στο σημείο ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Η είσοδος της ζεύξης από την Πρέβεζα προς το Άκτιο έκλεισε προσωρινά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια ουρά οχημάτων, η οποία εκτείνεται για αρκετά χιλιόμετρα.
Ο δρόμος άρχισε σταδιακά να ανοίγει, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία και η ουρά των οχημάτων παραμένει ιδιαίτερα μεγάλη.
Υπό έρευνα τα αίτια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό ήταν εκείνο που φέρεται να παρέσυρε τα υπόλοιπα οχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η καραμπόλα.
Χρειάστηκε μάλιστα να πραγματοποιηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων από τα οχήματα.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο παραμένουν υπό έρευνα.
Διαβάστε περισσότερα
