Τελευταία νέα
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές  Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία» Ραγίζει η γαλάζια βάση: Ο Σαμαράς οργανώνει νέο φορέα και χτυπά τη ΝΔ στα προπύργιά της Σάμος και Σκιάθος κάνουν φέτος την έκπληξη Μήνυση κατά του Τραμπ για τη «μηχανή» προνομιακής πληροφόρησης Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ταξί κάνει αναστροφή και πέφτει πάνω του η μηχανή «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζούστας Η ψάρια του Σταύρου Θεοδωράκη στον Μύτικα Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο Ιρλανδία: Έρευνες για το τροχαίο με τους πέντε νεκρούς εφήβους – Το επικίνδυνο challenge και οι κλοπές Χίος: Φωτιά σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών – Μεγάλες καταστροφές [εικόνες] Ψάθα: Νέα στοιχεία για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο 15λεπτο
Filathlos.gr

Βεζένκοφ: «Είμαι οπαδός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας από μικρό παιδί»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε το παρών στο γήπεδο της Σόφιας το βράδυ της Πέμπτης (13/08), παρακολουθώντας από κοντά την δεύτερη αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η ομάδα της Βουλγαρίας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους Ισραηλινούς, ωστόσο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα Playoffs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, έχοντας επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την οποία υποστηρίζει από μικρό παιδί, εκφράζοντας τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας της πατρίδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να προκριθεί. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει παραδόσεις. Ναι, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν έπαιξε όπως θα ήθελαν οι οπαδοί, αλλά είναι σημαντικό να παίζεις στην Ευρώπη. Ως παίκτης είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά ως οπαδός ο χρόνος απλά δεν πέρασε σήμερα. Τα παιδιά δεν ήταν πειστικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να συνεχίσει.
Οι οπαδοί αγαπούν την ομάδα. Δυστυχώς, πρέπει να πάμε στην Ρουμανία και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω τον επόμενο αγώνα. Αν δεν έχουμε αγώνα, θα είμαι στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Είμαι οπαδός της ΤΣΣΚΑ από μικρός. Μιλήσαμε πριν από τον αγώνα με τον Χρίστο Στόιτσκοφ. Είναι θρύλος ως άνθρωπος και ως παίκτης. Η αγάπη των οπαδών για αυτόν είναι κάτι που δεν μπορεί να σχολιαστεί”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...