Τελευταία νέα
Ήττα για πρίγκιπα Χάρι, Έλτον Τζον και άλλοι διάσημοι: Πρέπει να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 11 εκατ. ευρώ στη Daily Mail Politico: Γιατί η Ευρώπη θα επηρεαστεί από την άνοδο του αμερικανικού χρέους στα 40 τρισ. δολάρια Συγκρατημένοι στις δαπάνες φέτος οι τουρίστες: Η αύξηση των αφίξεων δεν μεταφράζεται και σε αύξηση εσόδων Απίστευτο βίντεο από τη Σουηδία: Επιβάτες ακινητοποίησαν λεωφορείο με 50 άτομα, όταν ο οδηγός λιποθύμησε Λήμνος: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς – Έπεσε μέσα σε πηγάδι Κέρκυρα: Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή Μεγάλη προσφορά με την «Εφ.Συν. – Σαββατοκύριακο»: Ένα από τα καλύτερα γαλλικά best seller της νουάρ λογοτεχνίας ΕΛΑΣ: Τι ζήτησε ν΄ αλλάξει στο νομοσχέδιο για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές – Ποιες είναι οι 3 παρεμβάσεις που προτείνει Σχέδιο νόμου για τις φυσικές καταστροφές: Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά σαφείς κανόνες, χρηματοδότηση και ταχύτερες διαδικασίες Εντοπίστηκε «καβάτζα» στην Κυψέλη: Έκρυβαν κλοπιμαία, χρυσαφικά και πίνακες ζωγραφικής – Δύο συλλήψεις ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση να εναντιωθεί στον εποικισμό της Δυτικής Όχθης – Να μην εκθέτει άλλο τον λαό και τις αξίες του ΕΛ.Α.Σ: “Να μπει τέλος στην εθνοκάθαρση της Δυτικής Όχθης από το Ισραήλ – Να σταματήσει η κυβέρνηση να ντροπιάζει τον ελληνικό λαό”
Filathlos.gr

«Σήμερα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Φρόιλερ»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα έρθει σήμερα το βράδυ ο Ρέμο Φρόιλερ, όπως αναφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.
Ο Ελβετός μέσος ήταν βασικός και στα έξι παιχνίδια της Εθνικής ομάδας του στο Μουντιάλ.
Πέρυσι με την φανέλα της Μπολόνια είχε αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια της, 29 ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα, δέκα στο Europa League και ένα στο Κύπελλο Ιταλίας, έχοντας σκοράρει και ένα γκολ.
Συνολικά στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Φρόιλερ είχε συμμετοχές σε περισσότερα από 300 ματς έχοντας σκοράρει 21 φορές, ενώ είχε στο ενεργητικό του και 21 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...