Τελευταία νέα
Υπόθεση Καμπούρη: Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά να διερευνηθεί και το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής Βραζιλία: Θρίαμβος του μπολσοναρισμού – Η επικράτηση του ακροδεξιού γιου του πρώην προέδρου και το στοίχημα του Λούλα ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επτά χρόνια έχτιζε στα λόγια, τώρα θέλει να χτίσει και στον αέρα Αλ. Τσίπρας: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή – Είμαι εδώ για να ενώσω, όχι να διχάσω Ο Μερτς ζητά από SPD και Πράσινους να μην συνεργαστούν με το Die Linke στο Βερολίνο – Κάνει λόγο για αντισημιτικές θέσεις Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: Μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παραχαράσσει την Ιστορία Δούκας για το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ: Λάθος η συγκυβέρνηση με ΝΔ και ΛΑΟΣ, νομιμοποιήσαμε ακροδεξιές πολιτικές ΕΒΕΠ: Ορατές οι επιπτώσεις από την ενεργειακή κρίση στις επιχειρήσεις Δεν μας τα λέει καλά ο Ναύαρχος: Από την αναμονή για ένα τηλεφώνημα του Τσίπρα που δεν έγινε ποτέ, στις ηχηρές δηλώσεις Αντιεπιστημονικές θεραπείες: 318 καταγγελίες στον Ιατρικό Σύλλογο – Διαβιβάζονται για έλεγχο σε Περιφέρεια και ΕΑΔ Στην τελική ευθεία για την επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης: Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή Φίλιππος Καμπούρης: Μετρητά, POS, κάρτες, ταμειακές μηχανές και αεροβόλο όπλο – Τι εντόπισαν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.
Efsyn.gr

Συναγερμός στο Λασίθι: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση – Ήχησε το 112

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε περιοχή της Κρίτσας, του Δήμου Αγίου Νικολάου της Περιφερειακής ενότητας Λασιθίου Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής σε δασική έκταση, κοντά στο χωριό, χωρίς όμως ευτυχώς να απειλείται η επέκταση της προς την κατοικημένη ζώνη.

Από την Πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί περίπου 10 οχήματα και περισσότεροι από 30 πυροσβέστες, ενώ επιχειρούν και δυο ομάδες ΕΜΟΔΕ.
Παράλληλα στάλθηκε μήνυμα από το 112 με οδηγίες προς τους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...