Τελευταία νέα
«Ασημένιος» ο Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Μαντόνα: Στην Κέρκυρα για τα 68ά γενέθλιά της – Η έκπληξη και ο χορός πάνω στο σκάφος Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Κάλυμνο: Για τέταρτη φορά φέτος καίγεται το σημείο – Τι λέει ο δήμαρχος Φωτιά στη Σκύρο: Πάνω από 3.600 στρέμματα έγιναν στάχτη Κωνσταντέλιας: Υπέγραψε στη Ντόρτμουντ – Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ Σαλαμίνα: Βολές ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝεΑρ, ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης – Πλήρης διερεύνηση μετά την πυρκαγιά Συναγερμός στο Λασίθι: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση – Ήχησε το 112 Φωτιά στην Κάλυμνο: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα» λέει το 112 Απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα: Παράνομα τα δύο νέα θαλάσσια πάρκα, δεν δημιουργούν τετελεσμένα Σπάει το φράγμα Χαμάς – ΗΠΑ: Αναμένεται συνάντηση με Κούσνερ για το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα Η Ελλάδα απαντά στις τουρκικές προκλήσεις με τα θαλάσσια πάρκα σε βόρειο Αιγαίο και Καστελόριζο: Είναι παράνομα και δεν δημιουργούν τετελεσμένα Νέα επεκτατική πρόκληση από την Τουρκία με δύο θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο-Άλαλη η Αθήνα
Efsyn.gr

Μαντόνα: Στην Κέρκυρα για τα 68ά γενέθλιά της – Η έκπληξη και ο χορός πάνω στο σκάφος

Ξεχωριστά γενέθλια στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος η Madonna, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κέρκυρα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παγκόσμια σταρ έχει σήμερα, Κυριακή 16 Αυγούστου, τα 68α γενέθλιά της και επέλεξε το νησί του Ιονίου για να περάσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.
Την παρουσία της «βασίλισσας της pop» στο νησί αποκάλυψε μέσα από τα social media ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δημοσίευσε βίντεο από την απρόσμενη συνάντησή τους, χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του.
Όπως αποκάλυψε, έχει ταξιδέψει στο παρελθόν μέχρι το Μόντρεαλ και το Μεξικό για χάρη της, ενώ τα τραγούδια της δεν λείπουν από τα DJ sets του.
«Έχω ταξιδέψει μέχρι το Μόντρεαλ και το Μεξικό μόνο για εκείνη. Έχω παίξει τραγούδια της σε κάθε ένα από τα DJ sets μου!!! Και σήμερα “κολυμπάω” μαζί της στην Κέρκυρα!!! Χρόνια πολλά στη Νο1 γυναίκα καλλιτέχνιδα του πλανήτη! Χρόνια πολλά, Βασίλισσα!!!», έγραψε ο Θέμης Γεωργαντάς, συνοδεύοντας την ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Georgantas (@themisgeorgantas)

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τη Madonna και κατά την επιβίβασή της σε σκάφος. Μόλις ανέβηκε, οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί άρχισαν να χορεύουν μαζί της, δημιουργώντας ένα άκρως γιορτινό σκηνικό για την ημέρα των γενεθλίων της.
Η παρουσία της Madonna στην Ελλάδα, πάντως, είχε γίνει γνωστή λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια διαφορετική εξόρμηση στα Μετέωρα.
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου ταξίδεψε με ελικόπτερο από την Κέρκυρα στα Μετέωρα, έχοντας μαζί της τον γιο της και μέλη της παρέας της, όπου επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...