Τελευταία νέα
Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία Το δίκτυο ABC προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την ελευθερία της έκφρασης ΥΠΕΝ: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του Κεφαλονιά: Ελαφρά σύγκρουση δύο τουριστικών πλοίων – Απαγορεύτηκε ο απόπλους Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών – Λαμίας [βίντεο] Πύρινο μέτωπο στον Βόλο – Μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής Τρεις στους δέκα Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας – Άδωνις: Μακριά από μίζερους, τα παρουσιάζουν όλα πιο δύσκολα Βρετανία: Ο Μπέρναμ παραδέχθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας – «Όχι, δεν ένιωσα ντροπή» Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά
Efsyn.gr

Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων

Τραγικό τέλος βρήκαν οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε χθες στη Σίφνο.
Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα παρακάτω:
«Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περί ώρα 18:08, ιδιωτικό ελικόπτερο τύπου Bell 206, κατέπεσε πλησίον του ελικοδρομίου Σίφνου, στην περιοχή Εξάμπελα. Στο ελικόπτερο φέρεται να επέβαιναν τρία άτομα, ο χειριστής και δύο επιβάτες, τα οποία ανασύρθηκαν απανθρακωμένα. Από το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε παρακείμενες ιδιοκτησίες.
»Η προανάκριση για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου από κοινού με τον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου, υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου. Παράλληλα, στη Σίφνο μεταβαίνουν κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.) και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης κινούνται οι διαδικασίες για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων στις σορούς, ενώ υπάρχει συνεργασία και με τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ.) που θα διερευνήσει τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...