Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Έβαλαν καρφιά σε μουριά, άνοιξαν με τρυπάνι κορμούς – Βανδαλισμοί για να ξεραθούν τα δέντρα Τελευταίο αντίο στον Στέφανο Μάνο – Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία [εικόνες] Δήμος Αθηναίων: Αρχίζουν οι εγγραφές παιδιών με voucher στους βρεφονηπιακούς Η Χίλαρι Κλίντον εύχεται στον Μπιλ για τα 80ά γενέθλιά του με σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν Καρυστινάκη: «Υγεία, παιδεία και ενέργεια αποτελούν για τον ΣΥΡΙΖΑ δημόσια αγαθά, όχι εμπορεύματα» Αφιερωμένο στη νέα γενιά το δεύτερο βίντεο Τσίπρα: «Ήρθαμε να σας ακούσουμε, όχι να σας καθοδηγήσουμε» Οι νέοι-ες τομεάρχες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Οι νέοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα ονόματα ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχήμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – Ποιοι αναλαμβάνουν τομεάρχες ΗΠΑ: Οκτώ εκατ. Αμερικανοί χωρίς υγειονομική κάλυψη, ελέω Τραμπ Τι διαφοροποιεί το πακέτο της φετινής ΔΕΘ-Τα κρίσιμα στοιχεία και ο ευρύτερος πολιτικός σχεδιασμός «Να σου ρίξει κι άλλο βιτριόλι»: Το εμετικό μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και η απάντησή της
Efsyn.gr

Τζέικοπ Νίστρουπ: «Δεν έχω όνειρα, έχω στόχους»

Η Χράντετς Κράλοβε, που κατέκτησε την 4η θέση στην Τσεχία την περσινή σεζόν, είναι το τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο του Παναθηναϊκού για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τον φετινό χειμώνα. Απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο (21.30, ΣΚΑΪ), στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση, βελτιώνοντας παράλληλα και τις εμφανίσεις τους.
Πάντως ο Τζέικομπ Νίστρουπ ήταν ξεκάθαρος χθες ως προς τις προτεραιότητές του. «Μπορεί να μην παίζουμε τέλεια, ούτε να παίξουμε τέλεια σε δύο εβδομάδες, όμως τώρα θέλουμε τα αποτελέσματα, αυτό έχει σημασία», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το πόσο απέχει η εικόνα του Παναθηναϊκού στα προκριματικά από αυτό που θέλει να δει στη συνέχεια της σεζόν. Και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν έχω όνειρα, έχω ξεκάθαρους στόχους. Θέλω και ελπίζω να παίξουμε πολύ καλύτερα. Μια σταθερή ομάδα που θα παίζει συνεχώς καλά».
Ο Δανός τεχνικός των «πρασίνων» προειδοποίησε ότι «πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, που έκαναν δύο πολύ καλά παιχνίδια με την Μπεσικτάς, και να παίξουμε με νοοτροπία νικητή. Να είμαστε πιο δυνατοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στην αποστολή επιστρέφει ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας, που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της περασμένης Τρίτης στη Βουλγαρία με την ΤΣΣΚΑ 1948. Ετοιμος είναι και ο Ντάβιντε Καλάμπρια, που συμπεριλήφθηκε στη λίστα του «τριφυλλιού» για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ στη θέση του τραυματία Παύλου Παντελίδη.
Οσον αφορά την αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων» απόψε, θεωρούνται σίγουροι οι 9 από τους 11: Πένια, Τσάπρας, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνχελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Αντίνο, Γκαρσία και Γιάγκουσιτς. Απομένει να διαπιστωθεί ποιος εκ των Τσέριν ή Τσιριβέγια θα είναι ο παρτενέρ του Καμαρά στο κέντρο και ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης μεταξύ των Ραστόντερ, Ντέσερς και Τεττέη. Η παρουσία του δεύτερου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου αποτελεί ένδειξη -όχι πάντως εγγύηση- ότι ο Δανός ίσως προτιμήσει τον Νιγηριανό στο αρχικό σχήμα.
Ειρήσθω εν παρόδω, ο Ντέσερς, που πέτυχε το γκολ της πρόκρισης την περασμένη εβδομάδα σε βάρος της ΤΣΣΚΑ 1948, τόνισε πως «δούλεψα πολύ σκληρά για να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορούσα μετά τον τραυματισμό μου. Επέστρεψα, σκόραρα κι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Εχω λάβει πολλή αγάπη από όλους, τους οπαδούς, την ομάδα και ήρθε η ώρα να την επιστρέψω πίσω».
Οταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν την πίεση που υπάρχει για να δώσει το «παρών» ο Παναθηναϊκός σε ευρωπαϊκή League Phase, απάντησε καταφατικά: «Αν χάσουμε, θα μείνουμε εκτός Ευρώπης. Το ξέρουμε και έχουμε πίεση. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια, νιώθουμε την πίεση, όμως πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, να τη χρησιμοποιήσουμε θετικά. Στους μέχρι στιγμής αγώνες μας έχουμε παίξει καλά κατά περιόδους, τις οποίες πρέπει να αυξήσουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι με την μπάλα στα πόδια».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...